ROLF! OMG, WTF? WYFP? FYI! PLS RTFM, THX.Zolo píše:Prezente, nechceš zmaniť nick na IMHO? Je to úderné, kratšie a lepšie sa zo píše......repr^zent píše:[ konecne nieco konkretne, co by IMHO
Oreganka dobre myslienky. V prvom rade treba IMHOoreganka píše:Moj pohlad:
- nastavit system tak, aby kupa psa z registrovanej CHS (kontrolovane vrhy) bola vyhodnejsia nez kupa psa ´inde´. Nasledna registracia/kontrola u kupcu - majitela, opatrovatela, chovatela psa.
oreganka píše:Zolo, preco si nevies predstavit vymozitelnost ? .. podavas danove priznanie ? podavas. A platis. Minimalne za byt, garaz, dom .. platis zakonnu za auto ? platis. Skus to raz nespravit a budes mat celkom jasnu predstavu.
Počkaj, nie takto som to myslel. Po prvom kroku - centrálna evodencia - tam je to jasné. Ale myslel som to, kým sa k tej evidencii dopracujeme. Vieš si predstaviť nejakú cigánsku osadu a "trestanie" jej obyvateľov pokutou? Akou, z čoho ju zaplatia? Áno riešenie je zobrať im všetkých psov, ale čo ďalej? Iste, nejaké riešenie sa dá nájsť, len až tam mi fantázia nesiaha, sorryA krvavá cesta? Vieš čo sa udeje (ZOPZ to naznačila) keď budú mať ľudia zaplatiť nejakých 500 korún za čip a evidenciu (aj keď na toto by sa mohli použiť práve dane za psov)? Presne tam skončí ich láska k vlastnému psovi! A čo s nimi? Tu je tá hrozba krvavej cesty.
Preco krvavou cestou ?
.
si mala hneď napísať, že ti ide v prvom rade o peniaze a nie o plemenooreganka píše:ja to skor vidim tak, ze DNES kupovat psa ´inde´je suprove - 30-50% sumy nez co pyta CHS, na dane sa vybodnem, kontrola zero a ked vyhodim - nikto o mne nevie
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť