foto celeho vrhu nemam ale aspon foto "zabijaka" co som vybral
  foto celeho vrhu nemam ale aspon foto "zabijaka" co som vybral

rUM^pEL píše:inak so spadnutymi usami nemate problemy?lebo zevraj ked su takto do dola ze zvyknu sa zapalovat atd...hmm?

nie som zastancom kupirovania usi. Sice u pracovnych plemien a u polovnickych je to asi aj potrebne, aby si ich nezranili, ale zase si zober, ako by napr. taky bigl, alebo svajciarsky duric vyzerali, keby mali zosmyknute alebo zkupirovane usi a su polovne vyuzivani.....
  nie som zastancom kupirovania usi. Sice u pracovnych plemien a u polovnickych je to asi aj potrebne, aby si ich nezranili, ale zase si zober, ako by napr. taky bigl, alebo svajciarsky duric vyzerali, keby mali zosmyknute alebo zkupirovane usi a su polovne vyuzivani.....  
   ak su usi pravidelne u psa cistene, tak by nemal byt problem so zapalmi....
 ak su usi pravidelne u psa cistene, tak by nemal byt problem so zapalmi....
Nils píše:...s ušami problém nemám, čistím si ich pravidelne.

To nie je len dielo matky prírody
  To nie je len dielo matky prírody  
   Ani reči o nejakom týraní neobstoja - týranie v praxi vyzerá inak - napr. tí chlapci, ktorí upálili mačku priviazanú o futbal. bránku...
  Ani reči o nejakom týraní neobstoja - týranie v praxi vyzerá inak - napr. tí chlapci, ktorí upálili mačku priviazanú o futbal. bránku...  ...a to jeden z týchto  "anjelikov" navštevuje cirkevnú školu
  ...a to jeden z týchto  "anjelikov" navštevuje cirkevnú školu  ...
 ...

rea píše:Uff... Kupírovnie... No, môj názor vyjadrujú moji psi, inak by to bolo nadlho, vysvetľovať, prečo som skôr za. Ale dunčovia mi nevadia. Keď beauceroni, tak beauceroni...
Inak už by to mala byť téma sama o sebe.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť