goldenko píše:Mám šteniatko bradáča s kupírovaným chvostom. Manžel chcel kupírovať aj uši, lebo bol naučený na taký štandard. Nakoniec sa nám nepodarilo legálne zohnať veterinára, ktorý by to spravil a presadila som svoj názor, že mu nebudeme spôsobovať bolesť. Názor iných, že to pre malé šteniatko nie je nič traumatizujúce ma nepresvedčil, veď je to vždy zásah do živého organizmu. Ale na druhej strane, keď ma príde ráno o 5-tej hodine zobudiť aby som ho šla vyvenčiť a zatrasie hlavou, tak to "pliaskanie" uší zobudí celú rodinu. Aj tak som šťastná, že je taký, aký je. Takže na záver, ja nie som za kupírovanie, ale niektoré plemená bez úpravy vyzerajú ... ( napr. boxer, ak by som ho mala mať nekupírovaného, tak radšej žiadneho). Ahoj
Anonymous píše:ZUZU,
si normalna???? ako mozes porovnavat DIERKY v usiach s useknutim kus chrbtice????![]()
![]()
to je prepichnutie koze na takom mieste,kde to neboli.....
psov to na rozdiell od nas boli....
ty si myslis,ze keby psy mohli za seba rozhodnut,tak ze by si davali nieco kupirovat????
to je ako keby si povedala,ze namiesto muchy zjes slona....![]()
Anonymous píše:Naty,ja som to predtym uz spomenula...
aspon vidis,ako to je.... len vyzor a vyzor![]()
(cest vynimkam
)
a potom zisti aj povahu a ide pes z domu... Taky ludia su fakt ,sorry za vyraz, ubohi a sebecki...
Anonymous píše:Naty mas pravdu... prisli by aj o posledneho priatela....
oni nam davaju bezhranicnu a casto aj BEZDVOVODU lasku a co sa im za to dostava??? len zleho ,ale zase cest vynimkam, aj ked vsetci vieme,ze e takych pripadov veeeeeeeeelmi veeelmi vela![]()
![]()
![]()
Anonymous píše:ved tak to ma aj byt... kym clovek nadobudne nejake skusenosti,tak treba zacat s niecim menej narocnym a nie hned vrrrr kupit si psa,kt.nezvladne... o takom pripade s biglom sa tu pisalo,co chcela bigla a nevedeela(asi o jeho povahe) a dole som si citala,ze DARUJEM 9 MEACNEHO BIGLA(neviem ci fenku)
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia