![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Myslím, ža večšina prispievateľov trávi svoj život so psom vonku, či už výcvikom, hrami, prechádzkami, alebo únavnými výstavami. Tý menej lenivý stihnú aj navariť.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
S krátkymi prechádzkami sa uspokoja len dôchodcovia.
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Danaka píše:Veď o tom to všetko je. Rešpektovať to, že psy sú šelmy. Nepiplať sa nimi. Šteňatá neťahať hrobárovi z lopaty, ale dôstojne ich nechať umrieť. O to menej rozčarovaných majitľov šteniatok by bolo. Plemená by mali garantované povahy a zdravie. Ničíme psov prílišnou starostlivosťou a nevhodnou stravou.![]()
Myslím, ža večšina prispievateľov trávi svoj život so psom vonku, či už výcvikom, hrami, prechádzkami, alebo únavnými výstavami. Tý menej lenivý stihnú aj navariť.![]()
S krátkymi prechádzkami sa uspokoja len dôchodcovia.
Danaka píše:Prepáč Eva K. Nedomyslela som to. Mala som pred očami dôchodcov z môjho okolia a tý moc nedajú prechádzkam. Ale mala som si uvedomiť, že sú aj dôchodcovia, ktorý sa aktívne zapájajú do kynologického diania.![]()
Danaka píše:Prepáč Eva K. Nedomyslela som to. Mala som pred očami dôchodcov z môjho okolia a tý moc nedajú prechádzkam. Ale mala som si uvedomiť, že sú aj dôchodcovia, ktorý sa aktívne zapájajú do kynologického diania.![]()
Nikka píše:Silwuska , to nie je ani tak hlavné u mňa kritérium, ale nie som ani o tom 100% presvedčená. Proste mne vyhovuje kŕmiť granulami a plus k tomu niečo a sem tam vára. Tak, ako tebe vyhovuje len vára.
A trošku sa len vári aj obávam, či budem vedieť dať psovi všetko, čo mu treba, to je všetko. Bo u nás v ZA som ani nevidela pekného psa, čo je kŕmený len várou. Ono, nie je to také jednoduché. Poväčšine sú to také malé tučniaky
Osobne nemám čas na to vyváranie (len niekedy), to by sme museli bývať s chlpáčmi oveľa menej vonku, keďže chceme postíhať všetky naše aktivity a cez víkendy - to je u nás absolútne nemožné, nie sme doma
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia