ja tiez, ale ved ten sacek sa da poskladat a vlozit do zadneho vreca na gatoch...repr^zent píše:A dalsia vec je, ze nenosim kabelku ani tasku, max tak v jednej ruke aport v poslednej dobe a v druhej sem tam voditko, ked ho treba pripnut.
ja tiez, ale ved ten sacek sa da poskladat a vlozit do zadneho vreca na gatoch...repr^zent píše:A dalsia vec je, ze nenosim kabelku ani tasku, max tak v jednej ruke aport v poslednej dobe a v druhej sem tam voditko, ked ho treba pripnut.
Van píše:ja tiez, ale ved ten sacek sa da poskladat a vlozit do zadneho vreca na gatoch...repr^zent píše:A dalsia vec je, ze nenosim kabelku ani tasku, max tak v jednej ruke aport v poslednej dobe a v druhej sem tam voditko, ked ho treba pripnut.
co je vhodny smetiak? Na tych vrecuskach je napisane, ze sa to moze hadzat do komunalneho odpadu. Nemyslim,ze taky smetiak by bol problem v BA najst tak dlhu dobu, aby ten papierovy sacok premokol. A inak, lucik, uprimne, kedysi na zaciatku sme pouzivali mikrotenove, ani vtedy ma nelakalo strkat ich uz pouzite aj s obsahom do vrecka cohokolvek z oblecenia...a odniest v ruke mi to prislo vacsi humus (v tom papierovom aspon necitis, ake je to teple a makke a osobne sa mi zda, ze to aj menej pachne, ak papierovy uzavries) ako teraz. Ale na toto sa asi nazory nezhodnu...lucik píše:Van píše:ja tiez, ale ved ten sacek sa da poskladat a vlozit do zadneho vreca na gatoch...repr^zent píše:A dalsia vec je, ze nenosim kabelku ani tasku, max tak v jednej ruke aport v poslednej dobe a v druhej sem tam voditko, ked ho treba pripnut.
aj s obsahom, ked nenajdes v blizkosti vhodny smetiak
Van píše:co je vhodny smetiak? Na tych vrecuskach je napisane, ze sa to moze hadzat do komunalneho odpadu. Nemyslim,ze taky smetiak by bol problem v BA najst tak dlhu dobu, aby ten papierovy sacok premokol.
dogsite píše:Ked nas uvidia tak nieze by dali na svojho psa voditko,ale mne kricia ze mam drzat toho psa,lebo je nebezpecny a zabijak. Nech si mysli kazdy co chce!!!
Kaca píše:ja osobne mam velkych aj malych psov. Pokial mame stretnut ineho psa, maju moji bud nahubok, alebo voditko. Po uliciach chodim zasadne s nahubkom, napriek tomu, ze trebars fenka NO ma skutocne vynikajucu poslusnost. Prave kvoli druhym ludom, aby sa jej nebali. Pokial pes nema poslusnost na 100%, na volno po uliciach vobec nechodi. Nechcem riskovat. Uz som videla, ako jeden idiot postval svojho psa na nejakeho chlapika, ktory sa mu nepacil, ten vytiahol kver a psa odstrelil. Len tak. A to sa moze stat kazdemu. Mam skusenosti napriklad s kamaratkinym psom, o ktorom ona tvrdi, ze je 100% vychovany, ze mi skocil uz aj po malom aj po velkom psovi. Moji su nastastie nauceni, ze pripadne konflikty riesim JA. A tak by to m,alo byt. Preco nechavas psa, aby nahanal toho zorka? Preco ho nezazenies sam/a? Pes nema riesit tieto situacie, pes ma vediet, ze konflikty riesis Ty. A preto ich aj MAS riesit...
dogsite píše:a nemohlo to byt kvôli yorkovi? neprovokoval nahodou?Fraga píše:
Ešte som nevidela yorka zakusnúť pitbulla, ale naopak to bolo už asi neraz hm?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 37 hostia