Yorkshirsky terier

Tu si môžete písať jednotlivo o konkrétnych plemenách

Poslaťod offca » 15. Feb 2006, 13:20

dakujeem! :wink:
"Ak sa k Vám vkradne zlodej, spoznáte to podľa štekotu psa. Ale ak máte doma argentínsku dogu, spoznáte to podľa kriku zlodeja"
Obrázok užívateľa
offca

Poslaťod chovateľka » 16. Feb 2006, 0:31

Ach jaj,veď tu nikto nevravel,že sa nemôžu kúpať šteňatá.Ale že nieje pravda to,žeby šteňatá mali byť pred predaním novému majiteľovi už vykúpané.Je to trápne,že ste to doteraz nepochopili.Už s tým konečne prestaňte...
chovateľka

Poslaťod IvanaBalkova » 16. Feb 2006, 12:22

Ahojky Anitram.....preco si vymenila Eukunubu za royal canin?...Ja som pocula, ze v canine su rakovino tvorné latky a ze to nie moc dobrá znacka tak ako to propagujú........ak si to vymenila preto, že ti granule moc nechcela jest, mala si jej do nich dat trosku polievocky alebo uvarenej parky.........................a este jedna otazka....preco nereagujes aj na moje prispevky?........ak mas charakter odpovedz.....
IvanaBalkova

Poslaťod offca » 16. Feb 2006, 12:26

Prečo sa stále každý točí okolo "počula som" na spôsob "jedna baba povedala"?
Podla mna a mojich skuseností je Royal spolu s Eukanubou to najlepšie krmivo, ktoré môže trh ponuknuť.
Na Eukanubu hej, ale na Royal som NIKDY nepočula nič zlé a neviem o tom, že by tolkým kvalitným chovatelom, ktorí ním krmia, umierali psy.
Naopak, tí ľudia asi vedia, prečo ním kŕmia...na základe četných skúseností.
A to je to rzhodujúce, o čo by sa mal človek v prvom rade opierať. O prax.
"Ak sa k Vám vkradne zlodej, spoznáte to podľa štekotu psa. Ale ak máte doma argentínsku dogu, spoznáte to podľa kriku zlodeja"
Obrázok užívateľa
offca

Poslaťod IvanaBalkova » 16. Feb 2006, 12:33

......Offca.......ak si prečitaš o royale a o Eukunube dozvieš sa, že Eukunuba používa na spracovanie granúl česrtné maso a canin je skor zameraný na práškovú konzistenciu ktorú lisuje do granul, takze ja nehovorim, ze musia psi umierat, ale ze je tu to riziko......aj s ludmi to tak je.....nevies co poriadne jes a mozno za par rokov ti to mozu z nicoho nic zistit......
IvanaBalkova

Poslaťod anitram » 16. Feb 2006, 14:53

Ivanka mrzi ma, ze som niekde nereagovala az teraz som zaregistrovala tvoje dva prispevky v tejto teme, tak ak si mi nieco pisala inde, tak sa ospravedlnujem, asi som to prehliadla.
Eukanubu jedla ako steniatko celu dobu a ja ju nechcem hyckat, ze bude dostavat k tomu syr, alebo polievocku, alebo nieco. To som robila zo zaciatku a ked nechcela jest granulky a dostala prisadu tam, tak to zjedla. Ale co je ona alfa aby rozhodovala co bude jest?? Tak ked to odmietla bez prisad jest, skusila som ine granule a po chvilkovom okunani zje celu misku, lebo uz vie, ze nic ine nedostane a hrozi jej, ze po 20 minutach jej to cele vezmem. Este som niekde citala chvalu na ANF ci ako to bolo, tak ked bude dospela, budem obmienat aj toto. Ked som jej kupila konzervu animonda tak to zjedla za pat sekund :lol:
Ja som zas pocula nieco na Eukanubu, mozno su to len konkurencne triky, tak sa snazim orientovat podla ceny, zlozenia a tipov od chovatelov. A ked idem do chovatelskych potrieb tak podla ceny viem zistit, ktore su kvalitnejsie a urcite by som nekupila pedigree alebo chappy granule, nemam doveru, tak ako by som si nekupila najlacnejsiu sunkovu salamu pre seba.

chovatelka - je trapne, ze s tym zas zacinas, uz sme si to tu vydiskutovali a hotovo, kazdy nech sa kupe kolkokrat a kedy chce :lol:
Obrázok užívateľa
anitram

Poslaťod zuzu » 16. Feb 2006, 18:40

anitram ahoj, Mášena má teraz presne dneska pánabeka to už? :shock: :shock: 5 mesiacov! som zabudla že je 16.teho :oops: nevadíí :D a ja kŕmim eukanubou pre šteňatá...nemám s ňou problém aj keď doteraz sa mi ich ani skoro nedotkla ale tak sa mi zdá..že dneska jej zachutili :D ráno ich zjedla bez problému, na obed tiež..dúfam že už nebude vymýšlať.. :roll: a kolko má tvoj drobec? A ak chces na www.masenka.websnadno.cz sú fotka..ešte to nie je úplné..a nie je to bohviečo ale nič iné som nevymyslela :oops: Majte sa krásne všetci chovatelia a pozdravujte svojich zverov doma :D Pa
Obrázok užívateľa
zuzu

Poslaťod chovateľka » 16. Feb 2006, 18:46

anitram,na mňa nevyskakuj.S tebou som nemala nič do činenia a ani nechcem.Reagovala som na príspevok od "anonymného" z 15.2.,12:35 .Takže si to jedine ty,kto je tu trápny.S tebou nediskutujem a nedivím sa,že to vzdali aj iní skúsení,či tu,alebo inde.
chovateľka

Poslaťod anitram » 16. Feb 2006, 19:21

chovatelka a este mi prosim ta vysvetli co pod touto vetou je vyskakovanie

je trapne, ze s tym zas zacinas, uz sme si to tu vydiskutovali a hotovo, kazdy nech sa kupe kolkokrat a kedy chce :lol:

chcela som tym naznacit, nech s tym uz nikto nezacina, ale ak chces mozem aj zautocit a ten usmev na konci, no keby som vyskakovala tak tam dam nahnevanu utociacu tvar certa
tak sa ti hlboko ospravedlnujem a pre istotu nebudem na tvoje prispevky reagovat, aby to nebolo brane utokom :(
Obrázok užívateľa
anitram

Poslaťod Joachim » 16. Feb 2006, 20:13

Offca eukanubu mam vyskusanu a teraz jak zmenila vyrobcu je cela na....
RC neviem, ale skusal som Hills vyborne a teraz s nim znovu pokracujem
ObrázokObrázokObrázokObrázokObrázok
Joachim
Joachim

Poslaťod pata » 17. Feb 2006, 10:40

ahojte,
tak náš jorky sa má dobre,už sa netrasie,všetko zje,ale chce len 2x denne,a už chodíme aj von.sú dni,ked sa nepociká celý den,ale sú aj také ked si to "urobí" aj na svoj vankúš!Vyrástol,je to taký maznoš,ale vie byť aj nervák,hlavne v zápale hry-a preto ma zaujíma či sa to dá nejako eliminovať-to nerváčenie,nejako korigovať,alebo len nechať tak.ako ho naučiť aby nenerváčil?otázka na skúsených.viem že už tu je taká téma,ale ja som sa rozhodla napísať sem a už vopred sa všetkým ospravedlnujem ak by ich to pobúrilo!dakujem
pata

Poslaťod anitram » 17. Feb 2006, 11:11

pata ja len tak okrajovo a zial bez rady, ako sa prejavuje to jeho nervacenie??
mala nervaci iba ked sa s nou nechceme hrat, alebo sledujeme telku a kasleme na nu, ale to iba zastekne, dost casto chyta rapel, ze lieta z jednej strany izby na druhu a zistujem, ze aj taka garsonka je na yorka primala :lol: najviac sa bojim, ked sa rozbehne a neubrzdi a narazi bud do balkonovych dveri, alebo do kuchynskej linky, ale co uz narobim ked je taka "šalená"
skus ked zacne nervacit, napomenut ho, ze nesmie, prestat sa hrat a ist si svojou cestou a nevsimat si ho, ked sa hraje pekne, tak ho chval, ze aky je dobry, ja osobne nic ine neviem poradit.
mala ma zakaz kusania ruk, ale ked sa hrame a nahodou mi v zapale hry zahryzne do prstov, tak zjujknem, lebo tie jej ihlicku su tak ostre, ani labrador nemal take ostre zuby, a mala sa zlakne prestane hryzt a ide ma oblizovat
Obrázok užívateľa
anitram

Poslaťod pata » 17. Feb 2006, 11:16

anitram-no nervači ked sa veľmi rozblázni pri hre a sa mi zda že to berie príliš vážne,vrčí jak taký mončičak alebo gremlines,či jak sa to píše,a tiež zvykne zrazu šprintovať z jednej izby do druhej jak blázonko-len také fukoty.ked sa s ním nehráme skôr knučí a pozerá na nás.
pata

Poslaťod anitram » 17. Feb 2006, 11:42

no tie fukoty, to je ten rapel co mala chyta pravidelne, mozes byt rada, ze mas viac izieb :lol: ale svicka mala vonku taky rapel, aby sa vybehala, nechyti, to sa jej po snehu ani nechce chodit.
to vrcanie, pokial to nie je taky nervak, ako som poznala, ze sa s nim hras a zrazu sa tak rozblazni, ze zacne hryzt vsetko naokolo v dosahu, tak neviem ci je to problem. Mala tiez niekedy vrci, ked sa hrame a naschval jej robim zle, ze utekam z hrackou a nemoze ju chytit, tak byva vytocena a vrci. Toto co si popisala, mne pripada bezne po mesiaci co mam malu, neviem ale ako sa vyjadria ostatni
Obrázok užívateľa
anitram

Poslaťod zuzu » 17. Feb 2006, 20:05

anitram zase si si ma nevšimla :roll: (o 7 hore)
Obrázok užívateľa
zuzu

PredchádzajúciĎalší

Späť na O plemenách - jednotlivo

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia