Ivanka mrzi ma, ze som niekde nereagovala az teraz som zaregistrovala tvoje dva prispevky v tejto teme, tak ak si mi nieco pisala inde, tak sa ospravedlnujem, asi som to prehliadla.
Eukanubu jedla ako steniatko celu dobu a ja ju nechcem hyckat, ze bude dostavat k tomu syr, alebo polievocku, alebo nieco. To som robila zo zaciatku a ked nechcela jest granulky a dostala prisadu tam, tak to zjedla. Ale co je ona alfa aby rozhodovala co bude jest?? Tak ked to odmietla bez prisad jest, skusila som ine granule a po chvilkovom okunani zje celu misku, lebo uz vie, ze nic ine nedostane a hrozi jej, ze po 20 minutach jej to cele vezmem. Este som niekde citala chvalu na ANF ci ako to bolo, tak ked bude dospela, budem obmienat aj toto. Ked som jej kupila konzervu animonda tak to zjedla za pat sekund
Ja som zas pocula nieco na Eukanubu, mozno su to len konkurencne triky, tak sa snazim orientovat podla ceny, zlozenia a tipov od chovatelov. A ked idem do chovatelskych potrieb tak podla ceny viem zistit, ktore su kvalitnejsie a urcite by som nekupila pedigree alebo chappy granule, nemam doveru, tak ako by som si nekupila najlacnejsiu sunkovu salamu pre seba.
chovatelka - je trapne, ze s tym zas zacinas, uz sme si to tu vydiskutovali a hotovo, kazdy nech sa kupe kolkokrat a kedy chce