konečne sa podarilo
My sme dnes boli na kremese a v parku sme stretli dve podozrive, mierne podgurazne individua... tak tiez tam bolo take nenapadko prejavenie nazoru na alkoholizmus na verejnych priestranstach...Amaguk píše:nevoris nahodou o nasom psovi? ten opindava uplne vsetko, aj ludi na ulici, ak sa nechovaju podla jeho predstav
dovod zacinat s cim?Amaguk píše:Van, mas nejaky dovod s tym zacinat?
Amaguk píše:Aj ty potrebujes riesit veci, ktore sa ta nijako netykaju?
Ja sa tiez len vyjadrujem k tomu, k comu chcem.Pokracovanie nizsie, aby si to mala aj ako odpoved na otazku...Amaguk píše:prosim ta, respektuj moje pravo vyjadrit sa alebo nie vtedy kedy to uznam za vhodne
Ddovolila som si vyjadrit sa k tomu, ako prebieha komunikacia na tomto fore a ako poznam z inych for, kde je ovela ostrejsia diskusia ovela castejsie ako tu.Nic viac, nic menej. To ze je pouzita citacia niekoho, neznamena automaticky, ze je prispevok adresovany priamo jemu alebo nebodaj nanho utocny. Treba citat pozorne a ak je nieco vseobecne vyjadrenie, tak je vseobecne, aj ked je pouzita citacia konkretneho uzivatela (mimochodom, ta je len preto, aby si niekto nemyslel, ze niektore slova si autor vymysla), takze...opakujem, lepsie citat a nedomyslat si....alebo ...vies co, rob co chces, lebo zas ma obvinis z toho, ze ti nieco prikazujemAmaguk píše:O co to ide? alebo co vlastne chces povedat?
Nie, v zaludku mam momentalne baban s orechami a medom a caj Ak by si mi "lezala v zaludku" tak ako to ty myslis, vedela by si o tom prva a sukromne, nemam problem vysvetlit si cokolvek...ale tiez by som mohla napisat, ze nevidim dovod, preco by som ti tu mala vysvetlovat, co a ako pisem.Amaguk píše:lezim ti v zaludku?
chapem, ze to tak mozes vnimat, ale kazda minca ma dve strany, takze sa skus pozriet na tu druhu, ci to nie je tak, ze mas ty s kazdym problem...mozno sa mylim, v tom pripade sa ospravedlnujem, ale vychadzam z toho, ze mi pises, ci mi lezis v zaludku, teda mas pocit, ze mam s tebou problem a ako vidis, resp, citas, ja s tebou problem nemam, ani tu na vonok, ani doma za pc potajme.Amaguk píše: aj tak stale ma niekto so mnou problem.
povedat svoj nazor nie je vychovavanie, to naozaj nemam zaujem. Ak ti moj nazor na niektore tvoje prispevky nevyhovuje, nereaguj nan, ale ohanas sa tu pravom vyjadrit sa ako ty uznas za vhodne, tak to prosim dopraj aj inym, napriklad aj mneAmaguk píše:ako by sa tebe pacilo, keby som tu ja zacal takto pitvat tvoje prispevky a ver mi, ze material by sa nasiel - ani mne sa niektore tvoje prispevky nepozdavaju ci uz formalne alebo obsahovo, ale nerozoberam to, ani nemam snahu ta "vychovat".
cez SS sa riesia osobne veci, ked sa vyjadrujem k niecomu vseobecnemu (vid vyssie napisany dovod o co mi islo) nevidim dovod, pisat to sukromnou spravou vsetkym uzivatelom. No a pokial ide o tuto moju reakciu, ty si zacala verejne, ja verejne odpovedam, ak chces pokracovat, presun sa do SS, lebo ja uz verejne odpovedat nebudem na tuto temu...Amaguk píše:P.S. tiez si to mohla riest cez SS, domnievam sa...
Sniva a vie o tom vtedy cely dom Beha, zavyja, stekne, zamrnci...no zabava Najcastejsie je to po nejakej poriadne nahanacke alebo ak ma zazitok, ktory nebyva casto, ako by sa mu to co prezil premietalo vo sne a on v tom len pokracoval...raky píše:a malá otázka, sníva sa aj Vašim?
a najlepsie nereagovat na ziadny tvoj prispevok, lebo nech reaguje ktokolvek, s kazdym to skonci podobne ako so mnou alebo reprezentom...snad budes tak spokojnaAmaguk píše:bud taka dobra a respektuj to. Dakujem
Van píše:a najlepsie nereagovat na ziadny tvoj prispevok, lebo nech reaguje ktokolvek, s kazdym to skonci podobne ako so mnou alebo reprezentom...snad budes tak spokojnaAmaguk píše:bud taka dobra a respektuj to. Dakujem
DKo píše:nabudúce skús z nižšia a tak, aby mini človečine "nevyrastal" z hlavy stožiar, napr.tento záber by sa mi viac páčil od chrbta toho svetlejšieho tzn. ak si toto fotil na 6-tke tak skúsiť z 10-tky...repr^zent píše:3+1
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 30 hostia