zopz píše:Neviem co ta na mojich slovach mohlo urazit???
Nepisala som o tebe, pisala som o ludoch, ktori uznavaju len psy s PP. Nechapem, preco si sa medzi nich automaticky zaradila?
A pouzila si mnoho keby. Ved keby to nebolo take tazko realizovatelne. Ale daj sa do toho, nasich dobrovolnikov presunieme tebe. Najdi si ten cas, tu volu a tu ochotu nieco pre zlepsenie situacie spravit.
A ked nie nevyburuj sa na ludoch, co sa do toho pustili, lebo to uz nie je o konstruktivnom rozhovore.
No, aby sme nehovorili stale o tom istom a nezamotali sa:
MNA si neurazila nijako. Ale urazila si tu zopar inych ludi. To bola moja poznamka o urazke.
Tvrdila si vo svojom prispevku, ze ti, co maju psov s PP, neuznavaju krizencov a psov bez PP. Len som Ta na mojom osobnom priklade vyviedla z omylu.
Pouzila som skutocne mnoho KEBY. Ale Ty ich pouzivas tiez, stale je to o KEBY, pokial sa nam nepodari presadit ine zakony a ine ponimanie zivych tvorov, ako spravne hovoris na inom mieste.
Cas a volu na zlepsenie situacie? Zial, chyba nam to najdolezitejsie: MOC. Casu sice nie je vela, ale vola by bola. MOC nie je ziadna. Akurat v lokalnom meradle. A to robis Ty predsa tiez...
Nevyburujem sa na nikom. Uviedla som myslim jasne a logicke fakty. Moznosti riesenia. Zial, nemam MOC to presadit, aj ked podpisujem peticie atd. Snazila som sa prave o konstruktivny rozhovor. Ak mi to nevyslo, je mi luto, lepsie sa vyjadrovat nedokazem.
Uviedla som aj to, ze som proti celoplosnej kastracii. Som za presadenie ZODPOVEDNOSTI za ziveho tvora. A to je nieco ine. Asi tak. Ak mi odpovies, budem rada, ale prosim bez emocii, vecne. Dakujem.