Ja som myslela, ze ta BH je ta ista ako SVV, len sa to inak vola v zavislosti od toho, kto to organizuje...
Ktore cvicaky v ZA myslis? Dala by sa tam urobit aj ta BH?
beira píše:Dik, pojdem si to potom este kuknut podrobnejsie. Zda sa mi, ze je to urobene na mieru pre pracovne plemena.
Ale my to zasa asi nebudeme prehant, ide len o to, skusit nieco nove a mozno si nieco dokazat... Ale Fanny by to uz so svojou sukou aj zvladla...
Inak sme zo ZA. SVV asi nezvladneme, ale chcela by som mozno aspon nejaky certifikat o zakladnom vycviku... Urcite to nebude 100%, ale...
beira píše:... ale chcela by som mozno aspon nejaky certifikat o zakladnom vycviku... Urcite to nebude 100%, ale...
emor píše:absencia skuskyholej poslusnosti sa uz rozoberala x-krat na inych forach a zatial taketo skusky v NSP niesu. mozno aj skoda ale cas ukaze.
Fanny píše:beira píše:Dik, pojdem si to potom este kuknut podrobnejsie. Zda sa mi, ze je to urobene na mieru pre pracovne plemena.
Ale my to zasa asi nebudeme prehant, ide len o to, skusit nieco nove a mozno si nieco dokazat... Ale Fanny by to uz so svojou sukou aj zvladla...
Inak sme zo ZA. SVV asi nezvladneme, ale chcela by som mozno aspon nejaky certifikat o zakladnom vycviku... Urcite to nebude 100%, ale...
Beira
S RR akurat poslusnost tu obranu jedine ak s civavou ten je dokonca aj na stopach lepsi, kedze je bizsie pri zemi
anet píše:beira píše:... ale chcela by som mozno aspon nejaky certifikat o zakladnom vycviku... Urcite to nebude 100%, ale...
nejako ta to chytilo. To uz aby si zacala trenovat sadni,lahni, zostan, plaz sa
beira píše:anet píše:beira píše:... ale chcela by som mozno aspon nejaky certifikat o zakladnom vycviku... Urcite to nebude 100%, ale...
nejako ta to chytilo. To uz aby si zacala trenovat sadni,lahni, zostan, plaz sa
Ale iba tak, aby sme mali nejaky ciel... A dovol, sandni, lahni, zostan a dokonca aj to plaznie (za kus slaninky... ) uz vieme
anet píše:beira píše:... ale chcela by som mozno aspon nejaky certifikat o zakladnom vycviku... Urcite to nebude 100%, ale...
nejako ta to chytilo. To uz aby si zacala trenovat sadni,lahni, zostan, plaz saemor píše:absencia skuskyholej poslusnosti sa uz rozoberala x-krat na inych forach a zatial taketo skusky v NSP niesu. mozno aj skoda ale cas ukaze.
A co SP (skuska poslusnosti), sice nieje zahrnuta v NSP, ale co pamatam tak vo Vranove? uz bol podla nej pretek a bavili sa o nej aj na skoleni rozhodcov, co bolo tusim uz pred rokom.
DKo píše:skúste aj aportbeira píše:Ale iba tak, aby sme mali nejaky ciel... A dovol, sandni, lahni, zostan a dokonca aj to plaznie (za kus slaninky... ) uz vieme
beira píše:anet píše:No, ja dovolim
Rhodo si tiez sem-tam pocvici, naposledy na MDD
Bola si s nim niekde medzi detmi?
beira píše:DKo píše:skúste aj aportbeira píše:Ale iba tak, aby sme mali nejaky ciel... A dovol, sandni, lahni, zostan a dokonca aj to plaznie (za kus slaninky... ) uz vieme
Tak toto pre lopticku u RR ozaj nehrozi... este keby tam pustili leva... ale lopticka je slaba motivacia...
beira píše:[S RR akurat poslusnost tu obranu jedine ak s civavou ten je dokonca aj na stopach lepsi, kedze je bizsie pri zemi
Fanny píše:Aport sa sklada z viacerych ukonov a ked naucis RR, vysielacku, uchopenie, drzanie, pustenie atd. tak ho bude robit, ale urcite nie tak ako GR Aj ked jednu suku RR, ktoru to bavi pozname, ze Beira
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia