Ma ne... sa ides zrvnavat s bacikom zo salasa. S kym si to tu ja OMG pisem.beira píše:bacik zo salasa si psy nechodi vyberat na Agrokomplex...
A ja som ta povazoval, za prezierave citlive ziena.
Ma ne... sa ides zrvnavat s bacikom zo salasa. S kym si to tu ja OMG pisem.beira píše:bacik zo salasa si psy nechodi vyberat na Agrokomplex...
Dia111 píše:beira píše:...repr^zent píše:Povie si xxxx dalsich ludi. Nepochopil som. Na jednej strane by si rada mala vlastnu kvalitnu CHS, na strane druhej si svojim postojom de facto pilis konar na ktorom este ani nesedis.beira píše:Vzdy sme mali nejakeho orecha, mame a aj mat budeme. Stenata sme nikdy nemali, hoci planovali s orechom susedovym (obaja vyborne strazne psy ;o) ) a normalne aj so zaistenym odberom ;o)
U teba orech dozije bez potomstva ok, ale v reale trhovo zhodnotene:
Tento tvoj postoj vytvara dopyt po bezpapierakoch, zenie vodu na mlyn mnozitelom a nici skutocnych chovatelov.
A co je horsie, stavas sa vzorom pre neznalych, ktori sa ta na dovod pytat nebudu, zhodnotia si situaciu po svojom:
"Ma aj psov s PP, aj orecha, takze orech je ok a cena je tiez super..."
Ze su mnohy krizenci psi s perfektnym zdravim a povahou je jedna vec, ale si myslim, ze veci bezprizornych psov by prospelo skor milosrdne klamstvo o tom aky su vsetci chorlavy, nevyrovnany, nespolahlivy atd....
Toto som si vsimla az teraz... ale musim k tomu nieco napisat...
Chovat "cistokrvne" psy bez PP je, podla mna, ine ako mat krizence. Je tu jeden podstatny rozdiel: na krizencoch nezarobis, len prerobis, lebo sa obycajne daruju...
Orecha mat budeme a nemyslim, ze by to bolo nejako proti mojim chovatelskym planom. Jednoducho nejako to tak citim, ze je spravne ujat sa nejakeho nechceneho psa, ak na to mam... Pochybujem, ze by niekto, kto chce RR, kukal na nasho gulasa ako na nieco rovnocenne... a ze by to mohlo nejako podporit biznis mnozitelov RR bez PP...
Ale urcite by som stenata krizencov nemala, uz len z toho dovodu, ze ich je vela... Tym som len chcela poukazat na to, ze mnohi ludia nepotrebuju psa nejakej rasy, ale chcu psa za istym ucelom... Uz sme tu rozoberali s Dko, ze bacik zo salasa si psy nechodi vyberat na Agrokomplex...
ja nemam problem , ak by som videla tvojho RR a tvojho gulasika pokope, podla mna by to boli dva rovnocenne psy.
...repr^zent píše:Ma ne... sa ides zrvnavat s bacikom zo salasa. S kym si to tu ja OMG pisem.beira píše:bacik zo salasa si psy nechodi vyberat na Agrokomplex...
A ja som ta povazoval, za prezierave citlive ziena.
Nahodou som myslel, ze sa nikomu uraci a adoptuje, nie ze sa uraci a utrati, zmrzaci atd..Dia111 píše:tvoj zivot nie je zalozeny na nahode a nadeji?co ak ta zrazi zajtra auto?to nebude nahoda?co ak dostanes rakovinu?nebudes mat nadej?
Oreganka myslel som tych mnozitelov-psickarov, ktory teraz ked sa nieco ich fenke z ich nezodpovednosti a nedbanlivosti pritrafi len zbehnu s prepravkou do utulku. Reagujem neskoro, nestiham.oreganka píše:repr´zent, nie nezobudil.
A tebe zostane na rukach krv.
... alebo myslis, ze mnozitel nevie...
zopz píše:A celkom na zaciatku bol oznam o preplnenosti utulku, s nevyslovenou nadejou, ze sa nieco umiestni.
zopz píše:Cim vsak popudzuju a znepriateluju mnohych je ze zaznavaju ine psy, ktore nemaju PP. A pritom ja vidim na psoch ich lasku k cloveku, vernost, oddanost, dobru naladu a je jedno ci je to krizenec alebo pes s PP. Vo svojich danostiach sa nelisia.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia