A ďalej koľko je takých psíkov, čo od niekoho dostali a neboli v živote u veta a sú 10rokov podviživení a krmení akýmkoľvek s prepáčením bordelom, veď to nie je len o kastrácii, ale aj o slušnom živote psov.
ZABUDOL SOM NA CELÝ ŽIVOT NA REŤAZI!!!
zopz píše:emor, nemyslim, ze oreganka navrhla utracanie psov v utulkoch a krizencov vseobecne. Ja ta celkom chapem - niekto nema rad ciganov, niekto cernochov, ty zase krizencov.
Ja mam rada aj psy s PP, nie som rasistka.
Van ja tieto veci nespochybnujem, skor som sa zle vyjadril a je to vytrhnute z kontextu. Ta debata zacala trochu skor...Van píše:...ale myslim, ze Dko ti tym chcel naznacit ...
Na co som sa ja odopovedal a cakal vysvetlenie od DKo.DKo píše:oreganka píše:Nastavenim systemu tak, aby bola kupa v registrovanej CHS vyhodnejsia, nez ´inde´
ale veď to už je teraz, iba ľudia to nechápu tzn. nechápu tie výhody
Namiesto odpovede mi okomentoval vetu, ze stence s PP sa daju lepsie predat, ze mam skusit a uvidim....repr^zent píše:Neni mi jasne, aku mam nevyhodu oproti PP psom. Co sa tyka penazi. Stal ma skoro nic
Oreganka i ja hovorime o cene psa v Sk, nie o moralnej, zdravotnej atd. Proste pes s PP musi mat take ulavy na daniach, cvicaku atd. aby sa neoplatilo kupit psa bez PP a tym spravit kseft mnozitelov nerentabilny.oreganka píše:tak, aby bola kupa v registrovanej CHS vyhodnejsia, nez ´inde´
zabudnite...repr^zent píše:ako financne motivovat ludi ku kupe psa s PP od CHS namiesto bezpapieraka
zopz píše:Poznas tri zakladne instinkty? jedlo, pohlavny pud a pud sebazachovy. Co myslis , ktory z nich je najsilnejsi? A keby si mal pes vybrat - vybral by si podla teba radsej smrt?
A ked spravime len tak paralelu medzi ludmi a psami - pozri na staty, kde je rozsirena antikoncepcia, ako daleko su na tom ekonomicky a taka afrika.
Tak ako sa nemaju nekontrlovane mnozit ludia, nemaju sa ani zvierata. Vo volnej prirode je to zariadene, ale v civilizovanom svete musi zasiahnut clovek.
Asi si idem pozriet tvoju stranku, nech vidim co si za cloveka.
zopz píše:Poznas tri zakladne instinkty? jedlo, pohlavny pud a pud sebazachovy. Co myslis , ktory z nich je najsilnejsi? A keby si mal pes vybrat - vybral by si podla teba radsej smrt?
A ked spravime len tak paralelu medzi ludmi a psami - pozri na staty, kde je rozsirena antikoncepcia, ako daleko su na tom ekonomicky a taka afrika.
Tak ako sa nemaju nekontrlovane mnozit ludia, nemaju sa ani zvierata. Vo volnej prirode je to zariadene, ale v civilizovanom svete musi zasiahnut clovek.
Asi si idem pozriet tvoju stranku, nech vidim co si za cloveka.
beira píše: Neviem, preco by sme mali vsetci, teda nase psy, platit za nezodpovednost inych...
beira píše: Nakoniec si mnohi povedia, ze naco a odchovaju jeden vrh iba tak, pre radost... a potom sa to uz vlecie...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia