zopz pridavam sa k Zolovi, konecne nieco konkretne, co by IMHO bolo slusnym riesenim.
Neber to v zlom, ale chcem sa spytat.
Ako stary je tento plan, ktory si tu predstavila (skutocne sa mi paci) a akym sposobom je propagovany?
Kto za nim stoji, resp. kto to bude riadit? Su to tisice zvierat!
Peticia za relaciu v STV a nasledne informovanie verejnosi...
Budme realisti, ak nejaka relacia raz, niekedy, mozno bude, tak bude mat max 15-20 minut a za ten cas sa stihne akurat predstavit divakom 15 psikov... nebude cas ani na diskusiu o nejakom utyranom, nie to este na nejaku osvetu a vychovu obyvatelstva..
Nie som proti relacii typu Kto ma chce, urcite by pomohla pri adopciach, ale nenahovarajme si, ze bude cas v nej otvorit ludom oci, napriklad aj ohladom zufaleho stavu, situacie utulkov samotnych.
Niekedy mam pocit, ze samotne utulky taja zle podmienky v akych su zvierata, comu sa na druhej strane necudujem. Stat by namiesto pomoci skor utulok zrusil..
Dalsia, podla mna velmi dolezita vec je
jednota.
Nebudem fantazirovat, neviem na akej urovni medzi sebou utulky spolupracuju, ale zaujimalo by ma to. Osobne mam niekedy dojem, ze su to skor poloamaterske, nezavisle organizacie bez nejakeho centralneho riadenia a kontroly.
Takemuto subjektu stat tazko prideli financie na kastracie. Sponzori su sice bohaty, najdu sa aj stedry, ale opatrny su vsetci.
Este raz pripomeniem, aby nedoslo k omylu.
Super plan! Ja len kladiem otazky, ktore urcite raz niekto polozi a bude dufat, ze na ne nedostane odpoved. Ja nehladam zamienky, ani ten plan nechcem znevazovat. Drzim mu palce a uvazujem akym sposobom by som mohol pomoct.
Vazim si ta, lebo si jedna z mala "utulkovych", co sa tu odprezentovali, ako logicky mysliaci ludia, za ten kratky cas, co tu fungujem.
Este k predlozenemu planu. Su niekde o nom nejake dostupne, verejne pristupne informacie? Existuje nejaka reklamna kampan, alebo aspon mala medialna podpora? Osobne o takomto zamere pocujem prvy krat a minimalne Zolo a emor tiez. Vdaka za odpoved.
edit: mno, kym som povencil a dopisal rozpisane objavil sa tu link.
edit II: Jarka preliezol som co sa dalo, nie len ten jeden link...ale nebudem to tu mazat, aj ked na viacero otazok uz poznam odpoved.
Myslim, ze si ten typ, ktory to dokaze. Tvrdohlava ako Pitbull.
To nebola urazka.