Jaro píše:Van píše:Jaro píše:Van - Horsky park
tak tam ich chodi viac...
Pridavam toho 1 z 3 co poznam.
Racko-park.
Ale vcera sme stretli susedovho, ktory pomalicky dospieva (ten, co absolutne neposlucha) a zatial pohoda. Sice uz sa tak kamaratsky netvaril, ale musel som pribrzdit svojho pitipsa, aj ked je tak 1/3 velkostou.
Moj tam mal, kym neprisiel RR kamosa, stendo Jack Russella, ktoreho zacal RR kamaratsky "packovat" po chrbate.
Jack musel preventivne domov a potom uz nebol problem.
Moj postreh z chovania RR, pridu mi trochu hruby, myslim tym, ako by si neuvedomovali svoju silu a vahu pri hre. Podobnu skusenost mam s boxermi aj NO. Aspon ty dvaja s ktorymi sa uz hrat mozme, ale kym bol moj pes mensi (krehkejsi), tak bolo treba davat velky pozor a aj tak ho par krat v zapale hry skaredo poskakali.
Ako pikosku musim spomenut susedovho 4r pita (pes), ktory je na psov fakt brutus zly, ale s mojim sa hra od 12 tyzdnov a pritvrdzuje nenormalne ukazkovo. Ked mal moj 3kg nikdy sa nestalo, ze by ho neumyselne zasliapol a to lietal okolo jak sialenec.
Pred tyzdnom sice uz po 1/2h vyrypovania mojho pubertaka ho schmatol za krk, ale zabit ho evidentne nechcel, len tak vychovne.
Tolko moj postrehy. Aj ked to vyzera, hruby RR, jemny Pitbull, tak nejake iluzie o vecnom kamaratstve s susedovym killerom si nerobim, len dufam, ze im to vydrzi co najdlhsie. Skor asi sa paradoxne stoleruju v dospelosti s tym RR, ktory je zatial nekonflikty. Tak sa necham prekvapit.