od anitram » 1. Feb 2006, 18:22
je mi luto, ze nikto nepochopil o co na tych fotkach ide, ale co sa ja budem s niekym natahovat
mimi nebol to utok na kupanie, zas sa nechytajte kazdej prkotinky, ktora padla pred tromi prispevkami, chcela som Vam ukazat fotky prdolky, aka je zlata, ale kto chce psa byt palicu si najde
zuzu - pokial viem kedysi si mi pisala "Internet ani knizky ta nepripravia na prichod steniatka do rodiny." "Moja havina nenosi ziadne bundy a ked je vecsia zima ide sa len chytro vyvencit" potom si zacala niekde pisat ze ju obliekas, nehnevaj sa na mna ale to co pises o kupani od teba neberiem vazne a nebudem sa tym zaoberat
A hlavne, ze sa maju stenata brat na ruky, aby si zvykali na nosenie a este k tomu nie tahanim ako to bolo tebe asi vysvetlene ale ked ju podchytis pod zadocek, tak jej nic nenatiahnes a k tym kostickam, nikto nehovori, ze ju ma hadzat o zem a ked uz ma dva mesiace nie je taka ako ked ma tyzden.
a za to co robila so psikmi chovatelka ja nemozem, chodte sa stazovat k nej, mala je zdrava, ziva, ubehana, hrava, tak si uz dajte konecne pohov