veď ty si tomu xxxxx vlastne zachránil psaJaro píše:Dusan ty si tam bol ?
Ja som mal dvoch psov obaja mi boli pri nohe a cudovali sa co za pometenca to je a preco zrazu utoci .
DKo píše:veď ty si tomu xxxxx vlastne zachránil psaJaro píše:Dusan ty si tam bol ?
Ja som mal dvoch psov obaja mi boli pri nohe a cudovali sa co za pometenca to je a preco zrazu utoci .
Van píše:no ale to mas vies preco...lebo Dr.F....pise vo svojich mudrych knihach ze psi pri strete maju byt rovnocenni, takze obaja navolno alebo obaja na voditku a ten co je na voditku je podporovany svojim panom, takze je automaticky drzejsi...ziadne alternativy v spojeni s povahou psa nespomina...tak sa potom niet co cudovat....Jaro píše:... keby vas pes nebol pri vas uviazany nic sa nestane . To bola pikoska dna dnes !
Inak...ten RR z dnes...to bolo niekde pri vas? Ak ano a je to ten, co myslim, tak tym sa po urcitej skusenosti zdialky vyhybam, ten pes totiz neakceptuje starsich a ani nechape ziadnym podriadujucim/ustupujucim gestam...problem je, ak su na travniku pred veterinou
Jaro píše:Nils ja som si uz povedal skoda si spinit ruky s xxxxxxx tou ranou mu rozum nevrazis do hlavy .
Jaro píše:Mna len nasiera to ze nie je dna kedy by clovek nanarazil na BLBCA ! ci uz so psom ,za volantom a pod .
Fanny píše:Tym som chcela povedat, ze tych (dementnych) ludi bude viac srat ked s nimi budete jednat slusne a ukazete im ze mate psa zvladnuteho ako ked sa s nimi zacnete skriepit, urazat nebodaj zabijat.
pre chlapcov : zakladat si kvoli mne nejaky dokonca zensky nick je skutocne neuveritelne, na ine "perly" sa uz dnes naozaj nezmozem
este doplnim : sikulka mirka sa nam zaregistrovala aj na RR fore, tak "veterinarka" mirka prosim ta ries vsetko co sa tyka RR fora na prislusnom fore, lebo nie kazdy ma ako ty pri svojom narocnom povolani cas brazdit po forach a ociernovat ludi a potom to tu uz niektori nechapu
Van píše:tak tam ich chodi viac...Jaro píše:Van - Horsky park
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia