Nils píše:so ženami je to ťažké a bez nich ešte ťažšie...
to my o muzoch nemozeme tvrdit
Fanny píše:Nils píše:
Niiiils, tusila som ze teba sa to prvenstvo najviac dotkne
Fanny píše:Nils píše:so ženami je to ťažké a bez nich ešte ťažšie...
Nils píše:Fanny píše:Nils píše:so ženami je to ťažké a bez nich ešte ťažšie...
možno by ste mali viac rozmýšľať...
p.s. je tam dosť smajlov??
Fanny píše:
(S muzmi je to jednoduche a bez nich este jednoduchsie )
Nils píše:vážne ?? tak prečo stále reaguješ??
Dko asi treba vymenit toreadora, uz nevladze
p.s. internet je ako stoka - nájdeš tam všetko, okrem čisto mužskej svorky - tak to neber tak vážne ako ja
Jaro, možno to nie je o RR, ale o ich majiteľoch. Skús sa ich popýtať ako často sa ich pes v mladosti stretával s inými psami, tzn. akej psej socializácie sa mu dostalo. Ty na to máš postavu i hubu.Jaro píše:Jedna vec je posuk majitel druha vec je ze tie psy maju tak xxxxxxx povahy ze az . len dufam ze coskoro sa presadi nejake obmadzenie aby takyto psy a majitelia boli nejako postihovany . dufam ze nahubky budu coskoro povinne !
Jaro píše:Takze mili majitelia RR . Dnes pohar trpezlivosti pretiekol . Vsetci sa biju do prs aky je RR uzasny pes . Za rok som narazil na 6 RR ktori sa svojim standardom povahovych vlastnosti nepodobaju ani za zrniecko maku svojim predchodcom . Dnes toho uz bolo moc . Chlap psa na volno . Tak si vravim ma RR uviazem si svojeho a bez problemov sa obideme . Chlap nic nechava psa na volno ale meni smer . Pri zaveleni ku mne pes serie na neho z velkej vysky a ide k nam . Vravim mu vezmite si toho psa je velmi napäty bude z toho mela . Niee on nic neurobi ani nestihol dopovedat uz mi ten jeho dement vysel na psovi . Len maju smolu tito psy ze nie som najlahsi a viem si to s nimi vyriesit . troska sa vyznam v psich povahach a uz so spravania viem ako tak usudit co sa udeje . Podla standardu RR je nekonfliktny , svorkovy pes ktory .... atd . jenoducho nekonfliktny . ale ked clovek za rok stretne 10 RR a z toho 6 mu napadnu psa tak to uz je aj na mna moc . Jedna vec je posuk majitel druha vec je ze tie psy maju tak xxxxxxx povahy ze az . len dufam ze coskoro sa presadi nejake obmadzenie aby takyto psy a majitelia boli nejako postihovany . dufam ze nahubky budu coskoro povinne ! Na adresu majitela by som sa radej nevyjadroval lebo ked mi niekto povie ze ten moj pes zautocil preto na vaseho lebo vas bol uviazany a pri nohe tak to som zasol !!!!
hm...silne mi to pripomina cosi, co som spominala v inej teme...velmi dobre taketo chvile poznam...az na to, ze ja nie som silnejsi chlapik, ktory si s tym tak lahko poradi...jediny RR, s ktorym nemame problem je sestrin, aj to asi preto, ze spolu vyrastali...a potom s fenami. Ale psov znasanlivych s inymi psami som teda odkey mi pes "dospel" nestretla...Jaro píše:Takze mili majitelia RR . Dnes pohar trpezlivosti pretiekol . Vsetci sa biju do prs aky je RR uzasny pes . Za rok som narazil na 6 RR ktori sa svojim standardom povahovych vlastnosti nepodobaju ani za zrniecko maku svojim predchodcom . Dnes toho uz bolo moc . Chlap psa na volno . Tak si vravim ma RR uviazem si svojeho a bez problemov sa obideme . Chlap nic nechava psa na volno ale meni smer . Pri zaveleni ku mne pes serie na neho z velkej vysky a ide k nam . Vravim mu vezmite si toho psa je velmi napäty bude z toho mela . Niee on nic neurobi ani nestihol dopovedat uz mi ten jeho dement vysel na psovi . Len maju smolu tito psy ze nie som najlahsi a viem si to s nimi vyriesit . troska sa vyznam v psich povahach a uz so spravania viem ako tak usudit co sa udeje . Podla standardu RR je nekonfliktny , svorkovy pes ktory .... atd . jenoducho nekonfliktny . ale ked clovek za rok stretne 10 RR a z toho 6 mu napadnu psa tak to uz je aj na mna moc . Jedna vec je posuk majitel druha vec je ze tie psy maju tak xxxxxxx povahy ze az . len dufam ze coskoro sa presadi nejake obmadzenie aby takyto psy a majitelia boli nejako postihovany . dufam ze nahubky budu coskoro povinne ! Na adresu majitela by som sa radej nevyjadroval lebo ked mi niekto povie ze ten moj pes zautocil preto na vaseho lebo vas bol uviazany a pri nohe tak to som zasol !!!!
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť