Mira R. píše:Ja sa nestačím čudovať. Myslela som,že pani alebo slečna Evička (tipujem, že Ivan je v tom nevinne) mala len nejaký slabší deň, ale vidím, že ona je taká vtipná permanentne. Neviem,či ste čítali tie jej výplody aj na iných fórach,ale stojí to za to. Najviac ma rozosmiala svojim pokusom o tvorbu argumantačeného diela. Netuším síce aký okruh čitateľov bude týmto dielom poctený, ale asi sa nasmejú
Nechápem,kde sa v takom človeku berie odvaha, po tom všetkom čo nám predviedla žiadať niekoho o spoluprácu či poskytnutie informácií.Asi ťažko môže dúfať,že ju niekto bude brať vážne.
Všetkých,ktorým vedomosťami evidentne nesiahala ani po kolená pourážala.
mila mirka, na to ze si veterinar, alebo to mas aspon uvedene v info o tebe, by si sa mala ako prva zapojit do inej temy a nie riesit ako vidis pre vsetkych nepodstatnu hlupanu, nie? ale sice tu su asi "veterinari" okrem teba viaceri takze uz to chapem
(argu)mantacne dielo by to zrejme bolo v tom pripade, keby som na nom spolupracovala s tebou.........
a pre chlapcov : zakladat si kvoli mne nejaky dokonca zensky nick je skutocne neuveritelne, na ine "perly" sa uz dnes naozaj nezmozem
este doplnim : sikulka mirka sa nam zaregistrovala aj na RR fore, tak "veterinarka" mirka prosim ta ries vsetko co sa tyka RR fora na prislusnom fore, lebo nie kazdy ma ako ty pri svojom narocnom povolani cas brazdit po forach a ociernovat ludi a potom to tu uz niektori nechapu