beira píše:Asi ano... zeby preco k nam bol dovezeny pitbull? Si koledujem, co?
beira prosim zaloz ju ty lebo ak to spravim ja asi ma odtialto sam admin na niekoho poziadanie vyhodi
a to by som samozrejme neprezila
Zolo píše:eva_ivan píše:Zolo precitaj si to radsej
Ty si Beira? Lebo oslovil som ju...
...len prirodzenie, ale aj prirodzenu inteligenciu
mám vážne obavy, že prirodzením (a nielen tu) myslí niekto iný a budeš sa diviť, tieto myšlienkové pochody ti vôbec nezávidím. Veď to nakoniec aj tak vyzerá!
eva_ivan píše:beira prosim zaloz ju ty lebo ak to spravim ja asi ma odtialto sam admin na niekoho poziadanie vyhodi
Jaro píše:Tych RR s polovnymi skuskami bude na Slovensku max do 10ks z celej clenskej zakladne a skusky absolvovali v Ceskej republike . Jednalo sa o farbiarske skusky duricov . Jedna slecna mala odvahu sa prihlasit na Slovensku na farbiarske skusky malych plemien ale nebola pripustena na tie skusky . Rozhodca ju slusne vyhodil .
Zolo píše:Emor, ja som prišiel na to, čo Ťa, na rozdiel od iných trápi a kde máš kynologickú achilovku... Tvojim problémom je nedostatočný rozhľad a chabé vedomosti A pritom riešenie je také prosté, aj keď pre Teba vzhľadom na vzdialenosť, trochu komplikované : Cesta k tým pravým informáciám a zdroju ponaučenia je : Tramtarará - trhy v Senci.... Tak na tom popracuj!!! A inak je toho ešte viac, ale najprv zvládni toto, nech sa Ti konečne
...repr^zent píše:Link ti nefunguje (takto ano http://www.dogsk.sk)a ja som zalozil temu na zgustnutie. Beira ma inspirovala s tym pitom.
eva_ivan píše:Jaro píše:Tych RR s polovnymi skuskami bude na Slovensku max do 10ks z celej clenskej zakladne a skusky absolvovali v Ceskej republike . Jednalo sa o farbiarske skusky duricov . Jedna slecna mala odvahu sa prihlasit na Slovensku na farbiarske skusky malych plemien ale nebola pripustena na tie skusky . Rozhodca ju slusne vyhodil .
Jaro myslim, ze by si si mal osviezit svoje info, ale nic v zlom, nerada by som tu zase zabijala cas vysvetlovanim niecoho nepopieratelneho s dalsim muzom vopred dakujem za pochopenie
a ked som pisala, ze skusky ma polovica RR co poznam, ratala som do toho aj RR z inych krajin, nielen zo SR, aj ked toto uz asi malo patrit niekomu, co vie tak fantasticky dobre ratat malou nasobilkou
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť