emor píše:eva_ivan píše:poznam dost vela RR, ktori sa venuju vsetkemu, co emor vo svojom prispevku oznacil ako katastrofalne..........
coursing - niekolkonasobny vitaz CR Amal z Adarovho dvoru
polovne skusky ma snad kazdy druhy RR o ktorom viem a niektori z nich sa pri polovackach aj vyuzivaju
a pokial ide o obranu a strazenie, emor kludne k nam prid kedykolvek, garantujem ti, ze do dvora sa bez toho, aby som to Rode objasnila, nedostanes........ ona vie vycitit, ked clovek nie je celkom "ok", tak mozno aj napriek vysvetleniu budes mat problem......
ja by som si do dvora nepozyval nikoho.. lebo aj ten najlepsi pes a nie nejaky ričbek.. skonci zle nedobre ked clovek si zaumieni ze preveri psa o branara:-D kazdy druhy ričbek ma polovne skusky..hmmm.. xxxxx. a len tak pre zaujimavost ake.? kde zlozene a kym prisudene.?
trepat dve na tri ti ide skvele. o histori rr si zatial ani necekla a o tom ako sa dovliekol sem na SR ties ani bodka...-- trochu hanba. ale kto netusi co to je. tak si otriera usta do ludi co cvicili psa ked si nebola na svete:-D
emor prosim ta, ja uz fakt neviem ci si nacisto nekompletny alebo co.... ak ti to este nedoslo pisalo sa tu uz asi stokrat o tom, ze polovne skusky sa daju robit aj v CR, co uznavam je od presova asi velmi daleko na to, aby si vedel ze taka krajina existuje.......
chod napr na www.loewenschwanz.com, www.rr.sk/tusani, www.perlaafriky.szm a mohla by som tu vypisovat do rana.......
zato ty si tu o historii RR toho prezentoval uz tolko, ze by z toho bolo vazne dobre sci-fi
a chvalit sa tu svojim pokrocilym vekom po tom, co vsetko a akym stylom si napisal je priam na smiech