DKo píše:len sa dotýkaj a kľudne aj rež a rúbaj do krve po imidžovej náture, stačí sa pozrieť na početnosť aziatov strážiacich ovcebeira píše:nerada by som sa niekoho dotkla, ale tak mi to nejako vychadza, ze nielen RR ma problem...
to je taká finta na evku, ale isto súhlasí aj Zolo a Emorbeira píše:akoze so mnou Dko suhlasi?
DKo píše:to je taká finta na evku, ale isto súhlasí aj Zolo a Emorbeira píše:akoze so mnou Dko suhlasi?
Tak som si predstavil valacha Ondra Píčurku zo salaša spod Prietrže ako si pri výstavnom kruhu na Agrokomplexe okukáva potenciálnych rodičov budúceho pomocníka
Amaguk píše:ak mas na mysli cuvaca tak to je ozaj na diskusiu
Amaguk píše:hm, preco by sa mal niekto citit dotknuty?
ja mam vsetkych tychto bielych chlpatych ovciarskych molosov vo velkej oblube (asi nejake pozostatky z detstva ), podla mna su skveli a vobec nie necitatelni, aj mazli aj ochrancovia...a mrzi ma, ze sa u nas tak malo vyuzivaju na pracu
...repr^zent píše:Myslim, ze je to aj tym, ze pri ich povodnom vyuziti bola ich samostatnost s minimom povelov maximalne vyuzivana. V tomto su asi s RR na jednej lodi, akurat cuvac sa minimalne "poludstil".
Myslim tym, malokto si chova cuvaca v meste v panelaku.
beira píše:Ved prave preto, verim, ze su ludia, ktori maju len dobre skusenosti... Mam kamaratku, ktora by bola za svojho cuvaca aj umrela a on za nu... Ale poznam aj babu, ktoru vlastny cuvac bezdovodne napadol, iba preto, ze mykla voditkom...My sme boli aj s nasim este malym Beiruchom na navsteve v rodine s cuvacom. Prvy raz bolo vsetko v poriadku, druhykrat po nej bezdovodne vystartoval... Bola k nemu otocena chrbtom, isla ku mne a ja som ju chcela pohladkat... Odvtedy si na bielych chlpacov davam extra pozor... Toto je asi naozaj to plemeno, co je bez tej skutocnej roboty frustrovane... a teraz nemyslim na obiehanie prekazok...
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia