Mary píše:Nostradamus nechcem sa miešať do tvojich slohových prac...ale repr^zent reagoval na podpis Anky. A neni jediný, ktorý je toho názoru že sú horšie veci ako pohľad na vyhodeného psa na ulici.
Mila Mary,
Ja som si dal tu namahu a kukol som si tie stranky. Je to motto stranok na zachranu psikov z ulice, od "majitelov", ktori ich tyraju....Ten podpis v tomto fore asi vyjadruje nazor a pohlad na urcitu vec toho kto si to do podpisu dal-uzivatela fora. Podla teba si mala dat na stranky venovane zachrane opustenych a nechcenych psov motto: Nic nie je smutnejsie ako pohlad na indicke dieta zneuzivane humanitarnym pracovnikom? Ano, suhlasim s tebou. Pre niektorych ludi su aj smutnejsie veci. Aj teba pravdepodobne viac zosmutni pohlad na predajcu notabene alebo zobraka na Mariahilfer strasse a pritom ani netusis ze za rohom moze mat bavorak. Tak ako netusite ze problem africkych (a dajme tomu aj indickych) deti sa neriesi , skor sa umelo udrzuje... Ked dorastiete (inteligencne) pochopite ze pre niekoho je najsmutnejsie to a pre ineho ine. Nikto nemoze nikomu linkovat co a koho ma zachranovat. Ked si on zvolil ze bude zachranovat deti., tak nech sa paci. Ale nech neotravuje zivot ludom ktori sa rozhodli zachranovat nieco ine. Ma moznost dokazat ze je vo svojej ceste ktoru si sam zvolil lepsi. A ja dufam ze nam tu o par mesiacov napise konkretne pocty deti ktore si adoptoval. Alebo je to len taky alibisticky sucit na dialku? Nic nie je smutnejsie ako dieta v Afrike ale pretoze je tak daleko tak s tym nic nenarobim,? Alebo aspon naseriem niekoho ineho ze ma iny pohlad na sucit so zvieratom ako ja? Mal moznost priniest si jedno z Indie... Hlavne by ste sa mali zamysliet nad tym preco clovek ktory tvrdi ze ma sucit s detmi odsudzuje pomoc inemu zivemu? Psycholog by v tom videl rozpor. Pre mna je clovek co ubil na orave toho psika palicou najvacsi kreten, pre jeho mamicku je to milovnik zvierat "on psov miluje" (a to nie je sranda-to doslovne uviedla novinarom). Takze je tu iny pohlad na tu istu vec a myslim ze len idiot sa stotozni s jej vyrokom. Ja nikomu nevnucujem nazor na to co ma byt pre neho najsmutnejsie. Ale napchat do tejto temy obrazky nejakych deticiek a tvrdit ze oni potrebuju pomoc viac ako psi na uliciach je dost smiesne. Teraz poviete ze ja s tymi detmi nesucitim. Nie je to pravda. Ale realne pomoct nijako nemozem a rozhodne nemienim pomahat tak ze budem niekomu tvrdit ze by sa mal radsej zamerat na nieco ine lebo podla neho je smutnejsie to alebo ono. Mal napisat: podla mna je smutnejsie toto-a pridat fotky. Ja mam s detmi v Indii vacsi sucit a preto som im zacal pomahat. Nasiel som domov 40 detom a 5 ich mam akurat u seba. A nie sa tu hrat na samaritana a mlatit prazdnu slamu s cielom dat svetu vediet ze som bol v Indii, videl som tam toto a hento a bavit sa s tebou budem ak si to tam pojdes pozriet a uvidis to na vlastne oci.
PS: pre mna to slohove prace nie su, ale ako vidim asi to bude tak ze mne trva napisat 20 viet podstatne rychlejsie ako tebe jednu.