Ubili psa palicou

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Poslaťod beira » 6. Nov 2007, 20:33

Neviem, ako inak ako ospravedlnovanie sa to da nazvat. Pre mna je to chore a nech sa to snazime obracat z akejkolvek strany, zasluzi si to exemplarny trest a odsudenie, aby si takyto mladici svoju "neuctu k zivotu" realizovali sposobom pre spolocnost aj ich samych prijatelnejsim. Myslis si, ze chalanisko, co zvladne pohlad na trpiace zviera, nezvladne pohlad na rozmliazdeneho cloveka v sutinach? Na to, ze mas 11-rocneho synatora (dufam, ze si mu uz vysvetlil, ze psy a macky sa netyraju...) a teda ratam, ze okolo 40 rokov, mi prides celkom velky idealista...

A neviem, co si ty kedy urobil akemu zvieratu a neviem co dalsie si prezil, aby ta to zmenilo, ale sposob tvojho pisomneho prejavu ma privadza k jedinemu zaveru: clovek, ktory sa potrebuje povysovat a urazat inych ludi len preto, ze maju iny nazor, mi nepride nijako vyspely a moze tu citovat hocico. A to plati pre teba, Dko a v konecnom dosledku aj pre Zola (to mas za tu kompletnost... :twisted:) a mnohych inych. Malokedy sa na tych forach aj k niecomu dopracujete a jedine, co robite, tak to je to, ze zabijate diskusiu a menite ju na sutaz o tom, kto dalej docura. A pri tom aj mate co povedat, myslim rozumne, len akosi to niekde ostane v uzadi, kedze to vsetko ovladne testosteron...

My tu nie sme vsetci zakomplexovani a hlupi a nepotrebujeme si tu nieco dokazovat, mnohi tu ale vedia svoj nazor aj vyargumentovat, nielen vypoitovat do nejakych vtipnych a v konecnom dosledku temy sa netykajucich fraz. Mna nenasrdi ani jeden z vas, je s vami sice sranda, ale niekedy pochybujem, ci som tu spravne :wink:
Obrázok užívateľa
beira

Poslaťod Zolo » 6. Nov 2007, 21:15

[quote="beira"]

ma privadza k jedinemu zaveru: clovek, ktory sa potrebuje povysovat a urazat inych ludi len preto, ze maju iny nazor, mi nepride nijako vyspely a moze tu citovat hocico.quote]

Beira, nikde som po sebe nenašiel ani stopy, že by som sa nad niekoho povyšoval. Naučil ma to život a šport. Ak si to myslíš, nemôžem zato, možno to aj tak v Tvojich očiach vyznelo, ale nie je to tak. Život nie je treba nevyhnutne brať smrteľne vážne (aj keď chápem vážnosť tejto situácie) a ani Tvoje, ale ani dvadsať ďalších abonentov to rečami z tohto fóra nezmení, nech tu robí a debatuje sa akokoľvek vážne. Mrzí ma, že dosť dobre nechápeš zmysel a poslanie smilov. Píš sem kľudne, na Teba a a ani na Tvoju nickovú ženo-mužnú kolegyňu reagovať viac nebudem, aby som sa náhodou už Vášho ega nedotkol.
Zolo

Poslaťod beira » 6. Nov 2007, 21:35

A takto koncia vsetky diskusie s Vami...
Mozes pokojne reagovat na vsetky moje prispevky, moje ego je dost silne, aby Tvoje dotyky znieslo... :wink: dokonca mi ani neprekaza, ze sa obuvas do mojej plnochruposti... :wink:, len to uz asi nepatri na forum o psoch... dala som to tam naschval, prave preto, ze to neberiem az tak vazne a chcela som upozornit, ze je to od veci... bol to test, kto sa chyti... :lol:

Keby si sa trochu zamyslel, zistil by si, ze v tejto diskusii mame nazor rovnaky, len si nepochopil jeden moj prispevok, ktory dorazil neskor, ako sa tam dostal ten Tvoj... Takze zbytocna vztahovacnost...

Nechcem, aby sme prestali komunikovat, v tej inej sekcii sme rozvinuli temu, ktora ma zaujima a zaujimaju ma aj ine, relevantne nazory na nu a vsetko, co sa tyka psov...
Obrázok užívateľa
beira

Poslaťod eva_ivan » 6. Nov 2007, 22:16

Zolo prosim ta nebud trapny...............
Beira je asi taky moj kolega ako ty..........
ale bohuzial ma pravdu, ked niekomu z vas tu dochadzaju argumenty, zacne sem capat smailiky hlava nehlava a kritizovat vsetko co sa nijako netyka predmetu temy
Naposledy upravil eva_ivan dňa 6. Nov 2007, 22:46, celkovo upravené 1
eva_ivan

Poslaťod DKo » 6. Nov 2007, 22:36

DKo píše:ja osobne by som mu radšej zaprial, aby mu alebo niekomu na kom by mu fest záležalo raz nejaký pes zachránil život
eva_ivan píše: no velmi zvlastna zabava nasierat ludi ktorych nepoznas......... to by sa dalo podla mna definovat ako patologicka uchylka......... skratka, asi by ste si s tym narusenym, co zabil nevinneho ziveho tvora, dobre rozumeli
když letí kamení, jde kolem huby pěna

Zolo píše:sa fakt snaží nasrať ľudí naokolo a potom sa potuteľne uškŕňa...
8) napriek bielej nádielke, suky prišli domov ako divé svine, ale bolo fajn a nič to, že sme opäť presrali Joj správy
Naposledy upravil DKo dňa 6. Nov 2007, 22:43, celkovo upravené 1
DKo

Poslaťod eva_ivan » 6. Nov 2007, 22:42

:lol: a ja rozmyslam, ze ani janka slotu nepojdem pozerat, toto mi ho plne vynahradi, co sa tyka sposobu aj vyznamu jeho prejavu
eva_ivan

Poslaťod DKo » 6. Nov 2007, 22:48

eva_ivan píše:a ja rozmyslam, ze ani janka slotu nepojdem pozerat, toto mi ho plne vynahradi, co sa tyka sposobu aj vyznamu jeho prejavu
gari-kaka-ga
DKo

Poslaťod beira » 6. Nov 2007, 23:05

DKo píše:gari-kaka-ga
Ja akosi pri vsetkej ucte tento humor asi nedokazem v plnej miere ocenit... Skoda, mozno mi naozaj nieco unika :( Zeby podstata problemu? :idea: asi hadzes perly sviniam... :wink:
Obrázok užívateľa
beira

Poslaťod rUM^pEL » 6. Nov 2007, 23:09

eva_ivan píše:za chvilu naozaj mozme vsetci hulit a spievat si kabatov a kazdemu bude vsetko nenormalne jedno

touto vetou si snad chcela naznacit nieco negativne? alebo aj ty mas patent na pravdu a vies ze toto tamto je zle lebo je to proste zle a hotovo..hmm?
Even through it all.The betrayal.The hate.The abuse.We still find it in our hearts to love you again.How do we do it, you ask?Simple.It's because we are PIT BULLS!!!
Obrázok užívateľa
rUM^pEL

Poslaťod DKo » 6. Nov 2007, 23:12

beira píše:akosi pri vsetkej ucte tento humor asi nedokazem v plnej miere ocenit...
tak inak
DKo

Poslaťod ...repr^zent » 6. Nov 2007, 23:13

Zolo píše:Píš sem kľudne, na Teba a a ani na Tvoju nickovú ženo-mužnú kolegyňu reagovať viac nebudem, aby som sa náhodou už Vášho ega nedotkol.
Zolo, ze vy hulite s DKo-m teraz spolu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

beira píše:1.Myslis si, ze chalanisko, co zvladne pohlad na trpiace zviera, nezvladne pohlad na rozmliazdeneho cloveka v sutinach?

2.Na to, ze mas 11-rocneho synatora (dufam, ze si mu uz vysvetlil, ze psy a macky sa netyraju...) a teda ratam, ze okolo 40 rokov, mi prides celkom velky idealista...

3.sposob tvojho pisomneho prejavu ma privadza k jedinemu zaveru: clovek, ktory sa potrebuje povysovat a urazat inych ludi len preto, ze maju iny nazor, mi nepride nijako vyspely

1.V prvom rade by ten chalanisko mal vidiet psa, ako toho zavaleneho najde a tym padom zachrani...
Cim silnejsi emocionalny zazitok, tym vacsia pravdepodobnost "poznacenia" tymto zazitkom.
V kladnom slova zmysle.

2.Som naozaj netusil, ze to treba detom vysvetlit, vdaka hned sa do toho pustim. Privitam aj dalsie podobne rady. :-D

3.Jj som velky idealista a optimista s miernym skolonom k sarkazmu a s tendenciou urazat ludi, ktory nezdielaju moj sovinisticky nazor.
Dufam, ze aspon posledna veta ti ulahodila. :wink:

Predpokladam, ze na 20-tej strane tohto threadu sa chalaniskovi budete sparat zeravym kutacom v riti, vazeny, spravodlivy "ludia".
:Grrr: (smile ktory mi tu hodne casto chyba) Ohnivu debatu prajem.
Obrázok užívateľa
...repr^zent

Poslaťod DKo » 6. Nov 2007, 23:42

...repr^zent píše:ze vy hulite s DKo-m teraz spolu
daj si a tipni si, či evka postrehne, že každej dobrej skutek sílu vrací
zlobe sa netreba podávať ani oddávať, zlobe sa treba vysmievať, skúsme byť radšej opační ako ona
DKo

Poslaťod Zolo » 6. Nov 2007, 23:56

[quote="...repr^zent"]Zolo, ze vy hulite s DKo-m teraz spolu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale ba, ja si akurát tak napchám vodnú fajku... Ale keď už, isto by som dal prednosť tejto činnosti, ako počúvať učiteľské mentorovanie niekoho s patentom na rozum... :roll:
Zolo

Poslaťod ...repr^zent » 7. Nov 2007, 0:08

Uch keby tak nekricali, aj by som si dal. Ale moj Roni zavrcal, ze mam preladit. 8)
Obrázok užívateľa
...repr^zent

Poslaťod beira » 7. Nov 2007, 0:12

...repr^zent píše:1.V prvom rade by ten chalanisko mal vidiet psa, ako toho zavaleneho najde a tym padom zachrani...
Cim silnejsi emocionalny zazitok, tym vacsia pravdepodobnost "poznacenia" tymto zazitkom.
V kladnom slova zmysle.

2.Som naozaj netusil, ze to treba detom vysvetlit, vdaka hned sa do toho pustim. Privitam aj dalsie podobne rady. :-D

3.Jj som velky idealista a optimista s miernym skolonom k sarkazmu a s tendenciou urazat ludi, ktory nezdielaju moj sovinisticky nazor.
Dufam, ze aspon posledna veta ti ulahodila. :wink:

Predpokladam, ze na 20-tej strane tohto threadu sa chalaniskovi budete sparat zeravym kutacom v riti, vazeny, spravodlivy "ludia".
:Grrr: (smile ktory mi tu hodne casto chyba) Ohnivu debatu prajem.

Ad.1. Chcela by som tomu verit, zial som skeptik a mam svoje skusenosti...

Ad.2. Pochybujem, ze by si chcel odo mna radu ako otec... tak naco trepes? Tvojmu synovi to snad vysvetlit netreba, dotycnemu a pravdepodobne aj tebe to vysvetlit niekto mal...

Ad.3. Ja budem radsej prekvapeny pesimista ako vecne sklamany optimista... Sarkazmus je aj bezohladny vtip... tento pripad zrejme pre teba spada do tejto kategorie... Nechapem suvislost so sovinizmom - neznasanlivost k inym narodom... Ak chces urazat, musis spravne zacielit... :wink:

Nemienim nikomu pchat kutac do zadku, povedala som len tolko, ze keby som tam bola, toho psa by som sa zastala aj nasilim (a predpokladam, ze by si to urobil aj ty...), ale bohuzial nevidim ani suvislost tohto pripadu s mladickou nerozvaznostou... Ty mas zrejme skusenost, ktora ta nuti vidiet to inak...
A ohniva debata? Ano, si nad vecou... To len nas blbych moze nieco take, ako zybtocna smrt nejako psa na Orave, rozohnit...
Obrázok užívateľa
beira

PredchádzajúciĎalší

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia