Neviem, ako inak ako ospravedlnovanie sa to da nazvat. Pre mna je to chore a nech sa to snazime obracat z akejkolvek strany, zasluzi si to exemplarny trest a odsudenie, aby si takyto mladici svoju "neuctu k zivotu" realizovali sposobom pre spolocnost aj ich samych prijatelnejsim. Myslis si, ze chalanisko, co zvladne pohlad na trpiace zviera, nezvladne pohlad na rozmliazdeneho cloveka v sutinach? Na to, ze mas 11-rocneho synatora (dufam, ze si mu uz vysvetlil, ze psy a macky sa netyraju...) a teda ratam, ze okolo 40 rokov, mi prides celkom velky idealista...
A neviem, co si ty kedy urobil akemu zvieratu a neviem co dalsie si prezil, aby ta to zmenilo, ale sposob tvojho pisomneho prejavu ma privadza k jedinemu zaveru: clovek, ktory sa potrebuje povysovat a urazat inych ludi len preto, ze maju iny nazor, mi nepride nijako vyspely a moze tu citovat hocico. A to plati pre teba, Dko a v konecnom dosledku aj pre Zola (to mas za tu kompletnost... ) a mnohych inych. Malokedy sa na tych forach aj k niecomu dopracujete a jedine, co robite, tak to je to, ze zabijate diskusiu a menite ju na sutaz o tom, kto dalej docura. A pri tom aj mate co povedat, myslim rozumne, len akosi to niekde ostane v uzadi, kedze to vsetko ovladne testosteron...
My tu nie sme vsetci zakomplexovani a hlupi a nepotrebujeme si tu nieco dokazovat, mnohi tu ale vedia svoj nazor aj vyargumentovat, nielen vypoitovat do nejakych vtipnych a v konecnom dosledku temy sa netykajucich fraz. Mna nenasrdi ani jeden z vas, je s vami sice sranda, ale niekedy pochybujem, ci som tu spravne