Mýty o psoch

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Poslaťod Kaca » 23. Okt 2007, 12:14

Voda sa v podstate osvedcila aj mne. Jediny problem bol v tom, ze to som uz mala jedneho z bijucich sa zakusnuteho v ruke... :D:D:D Ale pustili obaja :D
Vodca svorky :)
Obrázok užívateľa
Kaca

Poslaťod Nils » 23. Okt 2007, 12:16

áno, viem čo dokáže spraviť voda aj z napohľad drsných šeliem - najmä/ak to okolnosti umožnia/ prúd vody. Našťastie som sa pri mojich predchádz. psoch s týmto nemusel potýkať.
V MINULOSTI SOM BOL DOSŤ NAMYSLENÝ, ALE DNES UŽ NEMÁM ŽIADNU CHYBU !

Keď auto - tak žihadlo! Keď žena - tak ohnivá! Keď pes - tak PITBULL !
Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod rea » 23. Okt 2007, 12:18

Zolo píše:Ešte Rea - iné je naučiť psa púšťať na rukáve a iné je, keď príde súboj a vstúpia emócie, pudy a adrenalín. Ale v podstate s Tebou súhlasím.

K súbojom sa tu nevyjadrujem, preto píšem, že niekomu kŕč až tak veľmi neprekáža. Ak nááááhodou myslíš na súboj s figurantom, trvám na potrebe "čistej hlavy"
Od prvého až do posledného dňa spoločného života so psom sa stávaš zodpovedným za to, čo Tvojho psa v živote stretne. Dobré, aj zlé. Skôr, ako si ho privedieš, uisti sa, že si to uvedomuješ!
http://vlcica.rajce.idnes.cz/
Obrázok užívateľa
rea

Poslaťod Fraga » 23. Okt 2007, 14:18

Zolo píše:A potom - polejte, alebo hoďte (zahryznutých psov do seba) do vody a pustia sa. Zrazu vodou kŕč povolil a sa draslík v studenej vode znásobil? :lol:

Ano malo by to byť tak...zial u patera toto moc neplatí...bol pod vodou a držal stale.... nakoniec vylomili palicou... Majitel psa ho ešte minutu drzal dole hlavou a vytekala voda odvšadial... bolo mi toho psa luto... minimálne ešte 10 minut bol pritopeny....tváril sa ako by mu preskočilo....
Obrázok užívateľa
Fraga

Poslaťod rUM^pEL » 23. Okt 2007, 16:37

je to myt
Even through it all.The betrayal.The hate.The abuse.We still find it in our hearts to love you again.How do we do it, you ask?Simple.It's because we are PIT BULLS!!!
Obrázok užívateľa
rUM^pEL

Poslaťod ...repr^zent » 23. Okt 2007, 16:37

Ze by mal za sebou potapacsky seminar? :shock:
Obrázok užívateľa
...repr^zent

Poslaťod emor » 24. Okt 2007, 9:12

8) :lol: 8) pssst... lebo do roka a do dna bude niekto usporiadavat aj to... saq se blizi prechod na euro :lol: a dostane ceeeertifikat. :twisted:
Obrázok užívateľa
emor

Poslaťod anet » 24. Okt 2007, 16:05

Neviem ci mytus, ale dopocula som sa ze psi typu bull uz nie su v mode
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 22c2e.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... a47cc.html
Obrázok užívateľa
anet

Poslaťod Fraga » 24. Okt 2007, 19:31

:lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Fraga

Poslaťod Nils » 1. Dec 2007, 0:06

vzhľadom na to, že ma tu posledné posty prestávajú baviť z dôvodu zbytočnosti a odvecnosti(aj mojou vinou) oživujem večnú mytologickú tému(Zolo sa isto poteší :lol: ) a predhadzujem známe tvrdenie:

Pes má byť na dvore pri dome , v byte trpí!

...postoj väčšiny z nás je asi jasný - napriek tomu si myslím, že s niektorými plemenami v bytoch je to podstatne ťažšie. Osobne by som v byte z priestorových dôvodov nechoval psy gigantických plemien ako aj niektoré konkr. plemená vzhľadom na povahu a pôv. účel - napr. pastierske(kaukazák, čuvač, SAO...apod.)

názory??
V MINULOSTI SOM BOL DOSŤ NAMYSLENÝ, ALE DNES UŽ NEMÁM ŽIADNU CHYBU !

Keď auto - tak žihadlo! Keď žena - tak ohnivá! Keď pes - tak PITBULL !
Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod janka_b » 1. Dec 2007, 0:49

Nils píše: vzhľadom na povahu a pôv. účel - napr. pastierske(kaukazák, čuvač, SAO...apod.)

názory??

u nas na ulici maju v byte kaukazaka. v byte...no je to 2-izb. byt!!! a ako vidim pocet ludi,co ho venci, tak tam su aspon traja dospelaci...
ten kaukazak ma asi rok, vyzera dost biedne - srst ma taku vypelichanu... (ale mozno to je tym,ze je este stena...neviem...ale ja tipujem tym, ze asi nema moc kvalitne zradlo - je taky neosvaleny (moc ho nepustaju navolno,chodi na voditku+kosik) - asi sa boja,aby nieco niekomu neurobil - vraj ho nedovolia ani hladkat a ku psom vobec nepustaju (ked videl moju fenku,tak straaaaaaaasne knucal,chcel ju ist asi onuchat a zoznamit sa,ale panicka ho razantne brala a kricala po nas,nech si berieme psy) :cry: chudak psik,nielenze ma zlu socializaciu,ale zije natisknuty v malom byte bez moznosti sa poriadne vybehat. ja neviem o tomto plemene vela,ale mam pocit,ze potrebuje RIADNE vela aktivneho pohybu denne! a hlavne NAVOLNOOOO!

- ja mam koliu a ma denne nielkolko hodin pohybu. doma teda len spi alebo sa hra,alebo otravuje ked sa vari jedlo ci obeduje :D:D:D myslim,ze niektori ludia poskytnu psom viac pohybu a starsotlivosti ked ich maju v byte,lebo ich maju stale na ociach a nemozu sa vyhovorit na to ze: "sak pes sa sam vybeha na dvore"...ale to je individualne...lebo zas tu byva vela sidliskovych psov typu: "365 dni v roku krat tri obehneme kolecko kolo bloku a domov"
janka_b

Poslaťod ...repr^zent » 12. Jan 2008, 10:15

Aj psy maju zle dni, mozno dnes je ten den a ja som ten pes!
Warriors
Obrázok užívateľa
...repr^zent

Predchádzajúci

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 48 hostia