Amaguk píše:Jaro píše:Amaguk píše:Jaro píše:Amaguk píše:Jaro píše:Amaguk píše:Jaro píše:ta macka si tu koleduje hahahahaha . moj uz ma 40 takych umnaukanych trofeji .
to sa teda mas cim chvalit!
a ty ich mas kolko? A kolko zastrelenych psov?
amaguk asi ti nic nevravi pojem polovne upotrebitelny pes vsak .... vyuzivany v praxi na tlmenie skodnej .
ohladom zastrelenych psov sa tu nebudem bavit . nie je to lovecke forum ! tam si o tom mozeme pokecat .
praveze mi vravi. podobne ako ten "krasny" vyraz "skodna zver" - to je tiez je sucast mytologie vas v zelenych kamizolach - pre koho je ta zvar "skodna"? Co to vlastne znamena???
A dakujem, o lovecke forum nemam ani najmensi zaujem, zabijanie zvierat ako sposob travenia volneho casu ma nezaujima a zastreleneho psa nepovazujem za lovecku trofej, ktorou sa treba pochvalit.
takze som presvedcena, ze o zastrelenych psoch polovnikmi sa treba bavit prave na psickarskom fore.
co asi zerie macka co sa pohybuje po poli ? obilie to nebude hoci aj ochranari tvrdia ze vlk je bylinozravec ked nema dostatok koristi . Mozno aj ta macka si vysla na ovos alebo psenicu alebo zeby male bazanticata co nevedia lietat ?
cisto teoreticky: preco by macka, ktora je selma ergo predator a obligatorny masozravec, nemohla zrat male bazantiatka? Preto, aby tebe viacej zostalo a mohol si ich viac picnut?
nerozumiem tomuto ? vies preco je bazant nutny na poli ? to nie je o mojom jedalnicku ani o tom picnut nieco . ak vies ake su stavy bazantov vdaka chemikaliam tak sa dovtipis preco sa bazanty skoro vobec v niektorych lokalitach nestrielaju . Ako urcite vies chov bazantov ako aj inej zveri je planovany podla urcitych kriterii a ze nemozes prist a strelit si co si brucho pyta .
tak potom ja nerozumiem, preco ti tak vadi ta macka na poli...
mne nie spytaj sa mojich psov preco ju vzdy zlikviduju . kludne ju mozu ukecat nech ide domov mysi chytat . len ako ich to naucit .