Jaro píše:ta macka si tu koleduje hahahahaha . moj uz ma 40 takych umnaukanych trofeji .
No nech sa páči, príď na návštevu a možno sa zabavíme na tom, ako ty aj tvoj neborák pes skáčete v panike cez plot... V pätách budete mať 6 mačiek a dvoch psov.
Jaro píše:ta macka si tu koleduje hahahahaha . moj uz ma 40 takych umnaukanych trofeji .
Amaguk píše:Jaro píše:ta macka si tu koleduje hahahahaha . moj uz ma 40 takych umnaukanych trofeji .
to sa teda mas cim chvalit!
a ty ich mas kolko? A kolko zastrelenych psov?
DKo píše:ako 41. by si mohol skúsiť rysa, skús ho nechať odloženého niekde pri rysom brlohuJaro píše:ta macka si tu koleduje hahahahaha . moj uz ma 40 takych umnaukanych trofeji.
zuzupes píše:Jaro píše:ta macka si tu koleduje hahahahaha . moj uz ma 40 takych umnaukanych trofeji .
a ja sa snazim aby nemala ani jednu! zatial uspesne!
jody píše:Jaro píše:ta macka si tu koleduje hahahahaha . moj uz ma 40 takych umnaukanych trofeji .
No nech sa páči, príď na návštevu a možno sa zabavíme na tom, ako ty aj tvoj neborák pes skáčete v panike cez plot... V pätách budete mať 6 mačiek a dvoch psov.
Kaca píše:zuzupes píše:Jaro píše:ta macka si tu koleduje hahahahaha . moj uz ma 40 takych umnaukanych trofeji .
Moji ziju s mackami... aj polovnici. Bola to trosku fuska zladit vsetko dokopy, hlavne u tych, co prisli uz ako dospeli, ale da sa to. Jaro, trosku si ma sklamal
DKo píše:každá mačka nie je škodná, iba túlavá, tá, ktorá poľuje poli a nie tá, ktorá v a pri dome.Jaro píše:amaguk asi ti nic nevravi pojem polovne upotrebitelny pes vsak .... vyuzivany v praxi na tlmenie skodnej
Jaro píše:jody píše:Jaro píše:ta macka si tu koleduje hahahahaha . moj uz ma 40 takych umnaukanych trofeji .
Ti smajli na konci nieco znamenali .... BTW
Jaro píše:Pochopis raz ked budes vyuzivat psa v praxi .
Jaro píše:Amaguk píše:Jaro píše:ta macka si tu koleduje hahahahaha . moj uz ma 40 takych umnaukanych trofeji .
amaguk asi ti nic nevravi pojem polovne upotrebitelny pes vsak .... vyuzivany v praxi na tlmenie skodnej .
ohladom zastrelenych psov sa tu nebudem bavit . nie je to lovecke forum ! tam si o tom mozeme pokecat .
Kaca píše:zuzupes píše:Jaro píše:ta macka si tu koleduje hahahahaha . moj uz ma 40 takych umnaukanych trofeji .
Moji ziju s mackami... aj polovnici. Bola to trosku fuska zladit vsetko dokopy, hlavne u tych, co prisli uz ako dospeli, ale da sa to. Jaro, trosku si ma sklamal
Amaguk píše:Jaro píše:Amaguk píše:Jaro píše:ta macka si tu koleduje hahahahaha . moj uz ma 40 takych umnaukanych trofeji .
amaguk asi ti nic nevravi pojem polovne upotrebitelny pes vsak .... vyuzivany v praxi na tlmenie skodnej .
ohladom zastrelenych psov sa tu nebudem bavit . nie je to lovecke forum ! tam si o tom mozeme pokecat .
praveze mi vravi. podobne ako ten "krasny" vyraz "skodna zver" - to je tiez je sucast mytologie vas v zelenych kamizolach - pre koho je ta zvar "skodna"? Co to vlastne znamena???
A dakujem, o lovecke forum nemam ani najmensi zaujem, zabijanie zvierat ako sposob travenia volneho casu ma nezaujima a zastreleneho psa nepovazujem za lovecku trofej, ktorou sa treba pochvalit.
takze som presvedcena, ze o zastrelenych psoch polovnikmi sa treba bavit prave na psickarskom fore.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia