Mýty o psoch

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Poslaťod jody » 16. Okt 2007, 13:24

Jaro píše:ta macka si tu koleduje hahahahaha . moj uz ma 40 takych umnaukanych trofeji . :D :D :D :D

No nech sa páči, príď na návštevu a možno sa zabavíme na tom, ako ty aj tvoj neborák pes skáčete v panike cez plot... V pätách budete mať 6 mačiek a dvoch psov. :D
Je naozaj hlúposť nekonečná?
Obrázok užívateľa
jody

Poslaťod Jaro » 16. Okt 2007, 13:26

Amaguk píše:
Jaro píše:ta macka si tu koleduje hahahahaha . moj uz ma 40 takych umnaukanych trofeji . :D :D :D :D

to sa teda mas cim chvalit!

a ty ich mas kolko? A kolko zastrelenych psov? :evil:

amaguk asi ti nic nevravi pojem polovne upotrebitelny pes vsak .... vyuzivany v praxi na tlmenie skodnej .

ohladom zastrelenych psov sa tu nebudem bavit . nie je to lovecke forum ! tam si o tom mozeme pokecat .
Obrázok užívateľa
Jaro

Poslaťod Jaro » 16. Okt 2007, 13:26

DKo píše:
Jaro píše:ta macka si tu koleduje hahahahaha . moj uz ma 40 takych umnaukanych trofeji.
ako 41. by si mohol skúsiť rysa, skús ho nechať odloženého niekde pri rysom brlohu

Dusan rysa ani vo sne na to by som v zivote pusku nedvihol .
Obrázok užívateľa
Jaro

Poslaťod Kaca » 16. Okt 2007, 13:27

zuzupes píše:

a ja sa snazim aby nemala ani jednu! zatial uspesne! :lol: :lol: :lol:

Moji ziju s mackami... aj polovnici. Bola to trosku fuska zladit vsetko dokopy, hlavne u tych, co prisli uz ako dospeli, ale da sa to. Jaro, trosku si ma sklamal :(
Vodca svorky :)
Obrázok užívateľa
Kaca

Poslaťod Jaro » 16. Okt 2007, 13:28

jody píše:

No nech sa páči, príď na návštevu a možno sa zabavíme na tom, ako ty aj tvoj neborák pes skáčete v panike cez plot... V pätách budete mať 6 mačiek a dvoch psov. :D

Ti smajli na konci nieco znamenali .... BTW
Obrázok užívateľa
Jaro

Poslaťod DKo » 16. Okt 2007, 13:28

Jaro píše:amaguk asi ti nic nevravi pojem polovne upotrebitelny pes vsak .... vyuzivany v praxi na tlmenie skodnej
každá mačka nie je škodná, iba túlavá, tá, ktorá poľuje poli a nie tá, ktorá v a pri dome.
DKo

Poslaťod Jaro » 16. Okt 2007, 13:29

Kaca píše:
zuzupes píše:

Moji ziju s mackami... aj polovnici. Bola to trosku fuska zladit vsetko dokopy, hlavne u tych, co prisli uz ako dospeli, ale da sa to. Jaro, trosku si ma sklamal :(

Kaca co uz . Uz sa neodstane . Pochopis raz ked budes vyuzivat psa v praxi .
Obrázok užívateľa
Jaro

Poslaťod Jaro » 16. Okt 2007, 13:30

DKo píše:
Jaro píše:amaguk asi ti nic nevravi pojem polovne upotrebitelny pes vsak .... vyuzivany v praxi na tlmenie skodnej
každá mačka nie je škodná, iba túlavá, tá, ktorá poľuje poli a nie tá, ktorá v a pri dome.

Dusan vie o com som pisal . Teda aspon ma pochopil . :wink:
Obrázok užívateľa
Jaro

Poslaťod jody » 16. Okt 2007, 13:32

Jaro píše:
jody píše:

Ti smajli na konci nieco znamenali .... BTW

Mohli znamenať čokoľvek. Z kontextu nič pozitívne nevyplynulo. Škoda.
Je naozaj hlúposť nekonečná?
Obrázok užívateľa
jody

Poslaťod Kaca » 16. Okt 2007, 13:34

Jaro píše:Pochopis raz ked budes vyuzivat psa v praxi .

Nechapem polovnu prax, pri ktorej sa zabijaju macky... Viem, ze niektori polovnici "cvicia" psov na malych maciatkach. Pripada mi to zvratene. Nie som sice polovnik (a nikdy nim nebudem), ale napriklad krpata mi macku vysteka, ALE JEJ NEUBLIZI. Pokial by ju macka napadla (hoci si to neviem predstavit), mozno by ju zakusla, ale zije s 5 mackami pod jednou strechou a rozlisuje cudzie a domace. Proti cudzim teritorium brani, domace obranuje. A naozaj neviem, preco je zabitie macky take potrebne pre loveckeho psa... :(
Vodca svorky :)
Obrázok užívateľa
Kaca

Poslaťod Amaguk » 16. Okt 2007, 13:35

Jaro píše:
Amaguk píše:

amaguk asi ti nic nevravi pojem polovne upotrebitelny pes vsak .... vyuzivany v praxi na tlmenie skodnej .

ohladom zastrelenych psov sa tu nebudem bavit . nie je to lovecke forum ! tam si o tom mozeme pokecat .

praveze mi vravi. :( podobne ako ten "krasny" vyraz "skodna zver" - to je tiez je sucast mytologie vas v zelenych kamizolach - pre koho je ta zvar "skodna"? Co to vlastne znamena???
A dakujem, o lovecke forum nemam ani najmensi zaujem, zabijanie zvierat ako sposob travenia volneho casu ma nezaujima a zastreleneho psa nepovazujem za lovecku trofej, ktorou sa treba pochvalit.
takze som presvedcena, ze o zastrelenych psoch polovnikmi sa treba bavit prave na psickarskom fore.
Obrázok užívateľa
Amaguk

Poslaťod Amaguk » 16. Okt 2007, 13:36

Kaca píše:
zuzupes píše:

mna nesklamal...bolo len otazkou casu, kedy bude mat zase potrebu niecim takym sa pochvalit :wink: :?
Obrázok užívateľa
Amaguk

Poslaťod Nils » 16. Okt 2007, 13:41

nejak sa to posunulo, možno načase opýtať sa na ďalší mýtus o necvičiteľnosti niektorých plemien psov. teraz nechcem hovoriť o dispozíciách a šľachtiteľských/chovateľských zámeroch s konkrétnym cieľom a účelom ale o tom, či niektoré plemená sú jednoducho takmer necvičiteľné. osobne taký prípad nepoznám, ale dosť by ma zaujímalo čo sa dokáže naučiť a zvládnuť napr. taký čau-čau...
V MINULOSTI SOM BOL DOSŤ NAMYSLENÝ, ALE DNES UŽ NEMÁM ŽIADNU CHYBU !

Keď auto - tak žihadlo! Keď žena - tak ohnivá! Keď pes - tak PITBULL !
Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod oreganka » 16. Okt 2007, 13:43

Fuuha pozrime sa, medzi smecku psov vpadla jedna cica a nastal sum :D ... co tak mytus nenavisti pes/macka ?? Si pamatam knizku s nazvom ´o psickovi a macicke´ (to spolu jedli, spali aj prali :P ) velmi poucna detska literatura, skutocne :wink:
oreganka

Poslaťod Jaro » 16. Okt 2007, 13:45

Amaguk píše:
Jaro píše:
Amaguk píše:

praveze mi vravi. :( podobne ako ten "krasny" vyraz "skodna zver" - to je tiez je sucast mytologie vas v zelenych kamizolach - pre koho je ta zvar "skodna"? Co to vlastne znamena???
A dakujem, o lovecke forum nemam ani najmensi zaujem, zabijanie zvierat ako sposob travenia volneho casu ma nezaujima a zastreleneho psa nepovazujem za lovecku trofej, ktorou sa treba pochvalit.
takze som presvedcena, ze o zastrelenych psoch polovnikmi sa treba bavit prave na psickarskom fore.

co asi zerie macka co sa pohybuje po poli ? obilie to nebude hoci aj ochranari tvrdia ze vlk je bylinozravec ked nema dostatok koristi . Mozno aj ta macka si vysla na ovos alebo psenicu alebo zeby male bazanticata co nevedia lietat ?
Obrázok užívateľa
Jaro

PredchádzajúciĎalší

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia