ja sa opýtam fakíraNils píše:Zolo, to snáď nemyslíš vážne...Polož si otázku, prečo je bolesť pre psy, ale aj pre nás ľudí užitočná - a máš odpoveď...
DKo píše:ja sa opýtam fakíra
ono je to aj o niečom inom ako o sile, napr. mne náš ortopéd vynadal (slušne) keď som sa ho opýtal, či by si on vybral chromé koleno alebo chromú dušu na jeho doporučenie, aby som si ho šetril.Nils píše:.. silou vôle a mysle prekonáva to, čím ho vybavila príroda..
emor píše:nesuhlasim. rovnako ako nesuhlasim ze vsetci vnimaju rovnako citlivo a pri rovnakej intezite pachy, zvuky,svetlo,
receptor,nervove vlakno a CNS. ano mozno anatomicky sa nedorezes rozdielov - ale tvrdit ze funguju rovnako je nezmysel. rovnako ako je nezmysel ze mame vsetci rovnaku schopnost odlisovattony v hudbe alebo dovidiet na hviezdy.
ani dvaja ludia nepocitia rovnaky impulz rovnako. a ked si to rozmenime na merania a intezity elektrickych reakcii v encefale tak nam to 100% sa potvrdi ze hodnoty su odlisne. pretoze kazdy zivy tvor je nezamenitelny original a kazdy vnima mozno podobne nie vsak rovnako.
Jaro píše:ta macka si tu koleduje hahahahaha . moj uz ma 40 takych umnaukanych trofeji .
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia