Nils píše:milá Van/da?/, v záujme zachovania tejto témy sa ťa úvodom môjho postu pýtam, prečo nenapíšeš hneď svoj názor na podávanie mlieka alebo ml.výrobkov psom, ale napíšeš o nezistiteľných a neuveriteľných problémoch nejakého tajomného tvojho známeho po konzumácii tajomnej značky mlieka...
ušetrím ti odpoveď - používaj logiku - aj keď niektoré ženy s tým majú zjavné problémy, nestrácam nádej a držím ti palce - tvoj rýpavý fanúšik Nils
Mily Nils, konecne mam aj ja fanusika, po tom som stale na tomto fore tuzila
bude sa mi teraz lepsie zaspavat, alebo horsie
ach ta zenska nerozhodnost a nelogickost...no budem to musiet nejak rozobrat, aby som si na to dala odpoved este skor ako pojdem spat
Ale vratim sa k tebe a tvojej logike. Verim, ze kedze nie si zena (alebo si? ako zena mam asi trochu problem s logikou, tak sa radsej uistujem
), nemas problem s pouzivanim logiky, takze odporucam precitat pozorne este raz vsetky prispevky a iste pochopis, preco som ktory post napisala. Ale ja som taka dobra, ze tu opat usetrim cas a namahu, pozri si prvy prispevok v tejto teme, zamysli sa (pouzi logiku ktora muzom nechyba
) co asi chce osoba vediet, na co sa pyta a potom si precitaj treti prispevok v tejto teme. Myslim, ze tam je aj kus mojho nazoru na mliecne vyrobky
a bol napisany takmer hned (bohuzial, jeden post ma predbehol) Vsetky dalsie prispevky vznikli na zaklade posunutej debaty ako reakcia na predchadzajuce posty. Ale predpokladam, ze vies ako funguju fora a ze vacsinou si ludia nepisu sami so sebou, ale reaguju na nieco uz napisane