Juli, budeš to mať v tomto prípade asi ťažšie...bud nezvýraznovať Riinu farbu, alebo počítať so žltnutím bielej a hnednutím Bugiho.
Čierne psy z betakarotenu hnednú, biele psy žltnú..
(Ja sa ho musím strániť úplne)
ivana1 píše:Mne to pripada, ako ked slnko vytiahne farbu z vlasov,...
Ale co spomina Julieta - na bielom podklade - o tom som nepocula.
Neviem, aku ulohu hra betakaroten, uz som citala, ze hnednutie z neho je hlupost. No - neviem. Ked dcera jedla vela mrkvicky, mala zltsiu pokozku, tak jej to lekarka zakazala,... Nasa psica, ked zerie krmivo s viac betakarotenom - zda sa mi este rysavejsia, ako inokedy. Tak ktovie
lucik píše:.. lenze nikto mi uz nevedel povedat, ako asi tak slnko vytiahne farbu z podsady a z vrchnych chlpov nie..
Fraga píše:lucik píše:.. lenze nikto mi uz nevedel povedat, ako asi tak slnko vytiahne farbu z podsady a z vrchnych chlpov nie..
Lucik môže to byť tým, že podsada nemá takú štruktúru chlpu ako vrchná krycia srst a tak sa asi z nej skor vyťahuje pigment...
Fraga píše:Lucik ano viem o com píšeš aj to čo je podsada a čo je krycia srsť, ale lúče slnka sa neskladajú iba z tých vln, čo dopadajú priamo na nas, ale z rôznych vln. To čo som napísala bolo len laicky neštudovala som rozbor vln v lúči slnka, bolo to myslené tak, že niektorá vrstva z lúčov sa dostava cez kryciu srsť až k podsade a spôsobuje hnednutie. Tak isto ako sa človek môže opáliť napriek tomu že ma tričko s dlhými rukávmi...
fosilia píše:Julieta zvysovanie imunity je siroky pojem a granule ako take ho neriesia. Vsetko zalezi akou formou vyrobca doda do krmiva antioxidanty, pretoze tie sa musia chranit pred vysokymi teplotami. Vseobecne sa da povedat, ze vsetky granule aj s prirodnymi ci syntetickymi antioxidantami zvysuju imunitu ale hodnotit ich podla toho, ci niektore viac ci menej je asi take ako ked vyrobca uvadza stravitdelnost krmiva. Aj toto je velmi zavadzajuca informacia zvlast pri dnesnych metodach testovania.
emor píše:konecne nieco rozumne.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia