rybicka píše:aj z pudla je mozne vycivicit bojovnika
ee..kazdy pudel je od prirodzenia bojovny
Fraga píše:že ked ho zakusne pit nema šancu!
ze ked ho kusne dospely labrador...cize si chcela pvoedat stredne a velke psy...
Fraga píše:Niekto povie, že jazvečík je útočný ja sa mu ani nečujujem
necuduj...ked sa ku mne privali Yao Ming tak mu mam vyskocit na krk lebo je vacsi?
blablabla
Fraga píše:Pes sa mi nikdy nepobil ani s kamarátmi psami ani s tými nekamáratmi
jedna lastovicka leto nerobi...
sonča píše:má to len jeden problém, že keď na niekoho zaútočí malý pes, tak ho kopnem do papule, a odletí, ale s veľkým by sa mi to asi nepodarilo.
este ze hovoris velky..pit nie je velky...takze ho kludne kopni bude to poriadne citit...
oreganka píše:Mali versus velki: VSETKO su to psy. Tvory s vrodenou schopnostou byt s prislusnikmi svojho druhu (bez ohladu na rasu a velkost) okay. Tato schopnost (socialne vztahy, pravidla hierarchie) je psom priam vrodena, pretoze je u psovitej selmy zakladom prezitia ! Existencia ludsko-psej svorky, kam sa ´novodoby´pes dostal, im v tomto smere fest skomplikovala zivot.
Clovek prestal respektovat psa a podsuva mu vlastne (clovecie) pravidla - preto to v praxi vyzera tak, ako to vyzera: Majitelia psov roznych plemien, velkosti na opacnych stranach barikad a medzitym chaoticky pobiehajuce tvory, ktore castokrat uz ani nevedia, ze psami su.
PS: Ak by clovek viac svojho psa respektoval (jeho prirodzenost), veril mu (jeho instinktom) a viedol ho ako rozvazny a laskavy vodca, nemusel by svojho velkeho psa privazovat, maleho ukryvat v naruci a kopec dalsich, pre psa neprirodzenych veci.
Hold mame, co si zasluzime.
Len mi je luto tych psov.
trosku pritiahnute za vlasy..keby bol otak ako vravis dneska by bolo zopar druhov vlkov nic viac..takze to co vidis je rpave vdaka ludom...a to co vravis byt nemoze lebo by to nemohlo byt robene na kom...
edit: pes je pes...legislativne sa nikde nerozlisuju plemena...takze ak je babka hystericka tak s kludom pockaj na policiu a ver tomu ze babka odide s dlhym nosom a nabuduce racej bude ticho svojho agresivneho pudla vencit na voditku...