od rybicka » 29. Máj 2007, 8:54
sylva, ale to my tiez...ked ju vencim, tak ju nechavam na volno, lebo cely den ten hafan lezi a ked s nim idem pomalu-a u jej dlhych noh to ani poriadne nejde, ona kraca velmi rychlo-tak musime byt vonku dlho, nez pohybe vnutornostami tak ako potrebuje a to sa mi zase zacne viac bat...len po chvilkach predlzujeme prechadzky, necham ju na volno, aby sama pohybala telom, ako potrebuje, ale zaroven sa odo mna nevzdiali viac ako 3 metre, lebo sa boji vsetkeho vonku a strazi si ma. Nehovorim, ze to tak bude vzdy, ale teraz ako stena to tak je. Nikoho neotravuje, nikoho neohrozuje, chodi pri mne a nadielku zbieram, lebo nikdy neviem, kde ju to chytne....a navyse, ked zavolam ku mne, tak pribehne k nohe a sadne si, to bolo prve, co som ju ucila. Neviem, ako dlho jej to vydrzi, ale zatial pocuva. Dokonca aj ked je na volno. Dufam, ze toto nam vydrzi, ked to budeme stale denne aspon trochu pilovat. Myslis, ze ked sa stena boji, tak pocuva, ale ako sa prestane bat, tak zacne kaslat aj na vykonani povelu? Ze po odstraneni strachu, budeme musiet zacat svicit odznova? Alebo si to bude pamatat a bude potrebne to len pilovat?
Zaujíma ma uplne všetko o psoch. Mam 2 milacikov, krizenku husky a vlkodavku. Zboznujem ich