Ahojte,
pri tejto teme neda mi neprispiet.
Vcera sa mi stalo.. ideme si na hradzu. ak je tu domaci vie kde je v Ba hradza na Slovnaftarskej strane. pekne popri bufetoch (Flinstone a este jeden). Medzi tymito bufetmi sidli nejaka firma.. tipujem stavebna. Maju novu modru branu... rozdzavenu dokoran. Arthurka mam priviazaneho kvoli detom, bicyklom a korculiarom ktori schadzaju dolu z hradze a samozrejme aj preto lebo tam jazdia aj auta. Takze ako si tak ideme okolo toho objektu, okolo tej firmy... za plotom si lezka vlciak. Ako zbadal Arthura okamzite sa zodvihol a rozbehol sa popri plote za nim. nejako nas to neprekvapilo... je to normalna reakcia psa ked zbada ineho psa. Prekvapil nas az fakt... ked ten pes vyletel z objektu a davaj za Arthurom! Boli to tri skoky a v tej chvili sa mi zatmelo. Ten d...y vlciak mi zakusol psa do krku! Okamzite sme na neho zrevali - vlciak v tej chvili pustil a zaliezol naspyt do objektu. Hladali sme majitela... nikto tam nebol.
Chcem podotknut ze toho vlciaka sme nijak nedrazdili, ba dokonca sme mysleli ze z objektu nevybehne... vyzeralo to totiz ze nema kadial.
Arthurovi sa nastastie nic nestalo, to zahryznutie nebolo take silne aby mu nejak ublizil... ale mozno nechybalo vela. Ked sme sa potom vracali z luky natrafili sme tam na nejakeho ujka. Tak sme sa ho spytali ci je ten pes jeho. Povedal ze hej. Na co mu priatel povedal ze este raz to urobi tak toho psa zastreli (aj ked nemame zbran ale to nikto nevie). Ako to dotycny pocul povedal ze pes vlastne nieje jeho ze majitel sedi v dome.. ze ho zavola ze mu to mame povedat. A co nas dostalo uplne vraj to ten vlciak neurobil prvy krat.
Tu si kladiem otazku. Co za cloveka vlastni toho psa. Preco nechava psa pusteneho ked je brana dokoran. A to je brana ako svet. preco pes nieje vycviceny, dokonca nemal ani obojok.
V tom okoli sa pohybuje vela ludi a deti a inych psov.
Premyslala som co ak sa to stane znovu a niekto v obrane svojho milacika toho vlciaka nakope.. potom dalsi a dalsi... az nakoniec z toho vyjde ze ten vlciak bude utocit aj na ludi. Je to podla vas v poriadku?