Výcvikové školy pre šteniatka

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Výcvikové školy pre šteniatka

Poslaťod Lada » 9. Feb 2007, 0:08

Ahojte. Je tu niekto zo Žliny? Neviete niekto kontakt na nejakú výcvikovú školu pre šteniatka. Mojej fenuli sú už tri mesiace a v mojom okolí nie sú ani žiadne šteniatka, s ktorými by sa mohla pohrať. Dnes dokonca dostala výprask od labradorky bolo to hrozné ale nič sa jej našťastie nestalo.V lete by som chcela ísť s ňou na letný výcvikový tábor ale to je ešte ďaleko. :oops:
Lada

Poslaťod Lada » 10. Feb 2007, 18:52

Čaute no nič, skúsim pohľadať niečo ešte na vebe. Našla som akurát WWW.eddy.szm.sk ale to je v BA a ďalšiu pre SBT až v Brne. Budem hľadať ďalej. Chcela by som niečo blišie. Vážne tu nieje nikto zo Žiliny a okolia, kto má malé stafíky? Škoda. :shock: :?
Lada

Poslaťod Van » 19. Feb 2007, 23:14

Lada, toto je v ziline... vycvik psa
Obrázok užívateľa
Van

Poslaťod michelle » 24. Feb 2007, 1:13

najlepšou výcvikovou školou, ktorú doporučujem všetkým majteľom psích miláčikov je taká, ktorú mu dávate vy, v domácom prostredí a v okolí, či inde...lebo mno najlepšiu školu výcviku môže dať svojmu psovi jeho majteľ...nho ale ak je niekto v tejto oblasti príliš ehm (nebrať doslovne) "neschopný", nedokáže si dať rady, je málo trpezlivý a vytrvalí, thak potom nech vyhľadá odbornú ruku, a to výcvikára..ktorý by mu mal v tom pomôcť...ale ja nie som pre ,,cvičiská" a iné...a už vonkoncom som proti, ak majteľ psa necvičí svojho psa, ale niekto, kto by mal byť pre psa cudzí...to je dosť blbosť, pretože pes by mal posluchať pána a nie všetkých, najmä pána...pretože thak môže mať chaos, čo ak niekto na druhej strane cesty zvolá k nohe alebo poď sem aťď a pes si to zoberie ako príkaz, rozbehne sa a BUM prejde ho auto, to tiež nie je rozumné..najlepšie cvičenie bude mať pes vtedy, ak bude prijímať príkazy od svojho pána, majteľa..a poprípade aj od niektorých príslušnikov rodiny...viac, si myslím, netreba...!!! :D
Obrázok užívateľa
michelle

Poslaťod Lada » 5. Mar 2007, 0:11

Dík, cvičiť si ju budem sama. Ale nezaškodia mi odborné rady od niekoho skúseného. Skúsim to v tej Žiline.

To na ten výcvikový tábor, to som chcela ísť skôr ako na dovolenku so psíkom, kde bude sranda a to, že sa zoznámime a stretneme s iními psíkmi.
Lada

Poslaťod rybicka » 5. Mar 2007, 7:04

michelle, pokial viem, tak na cvicisku sa to da robit tak, ze cvicitel len usmernuje majitelov, ako na psov, prikazy im davaju majitelia. Napr. ja chcem so svojou suckou chodit na cvicak hlavne kvoli tomu, aby bola v kontakte s cudzimi psami a aby v ich pritomnosti zostala kludna, lebo mam v plane vystavy, kde bude vela psov....na cviciskach-teda niektorych-sa cvici tak, ze cvicitel v podstate cvici psa, ako s nim jednat a tak ho zvladat. Povely a vsetko robi majitel so psom.
Zaujíma ma uplne všetko o psoch. Mam 2 milacikov, krizenku husky a vlkodavku. Zboznujem ich
Obrázok užívateľa
rybicka

Poslaťod Lada » 8. Mar 2007, 22:22

Ja si to tiež myslím. A čo psy, ktoré cvičia psovodi, tiež musia poslúchať kade koho lebo patria polícii a nepatria len jednej osobe.
Ja chcem psíka vycvičiť na základe rád a skúseností niekoho.
Ináč čo sa týka tej mojej tak s nej nikdy nebudem mať perfektne cvičeného psa ako je NO to viem. Ale jedná sa mi aby sa stretla a s inými psíkmi a naučili sme sa niečomu.
Ináč na ten výcvikový tábor chcem ísť najmä ako som už písala, pre zážitok miesto dovolenky.
Lada

Poslaťod korra » 9. Mar 2007, 9:46

ja by som hlavne rozlisovala vyraz vycvik a vychova, u maleho stenda sa o vycvik nejedna, ale o vychovu, a ten cvicak by som brala skor ako vhodne prostredie na socializaciu a kontakt s inymi psikmi. vychovat si psa moze majitel len sam, s vycvikom (napr. nejake specialne stopy, popr. obrana), tam je vhodne si nechat poradit, hlavne ked niekto len zacina...a tiez sa stym zacina az v neskorsom veku, nie v stenacom....
Obrázok užívateľa
korra

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia