ja tiez, ale ved ten sacek sa da poskladat a vlozit do zadneho vreca na gatoch...repr^zent píše:A dalsia vec je, ze nenosim kabelku ani tasku, max tak v jednej ruke aport v poslednej dobe a v druhej sem tam voditko, ked ho treba pripnut.

ja tiez, ale ved ten sacek sa da poskladat a vlozit do zadneho vreca na gatoch...repr^zent píše:A dalsia vec je, ze nenosim kabelku ani tasku, max tak v jednej ruke aport v poslednej dobe a v druhej sem tam voditko, ked ho treba pripnut.
Van píše:ja tiez, ale ved ten sacek sa da poskladat a vlozit do zadneho vreca na gatoch...repr^zent píše:A dalsia vec je, ze nenosim kabelku ani tasku, max tak v jednej ruke aport v poslednej dobe a v druhej sem tam voditko, ked ho treba pripnut.
co je vhodny smetiak?lucik píše:Van píše:ja tiez, ale ved ten sacek sa da poskladat a vlozit do zadneho vreca na gatoch...repr^zent píše:A dalsia vec je, ze nenosim kabelku ani tasku, max tak v jednej ruke aport v poslednej dobe a v druhej sem tam voditko, ked ho treba pripnut.
aj s obsahom, ked nenajdes v blizkosti vhodny smetiak
Van píše:co je vhodny smetiak?Na tych vrecuskach je napisane, ze sa to moze hadzat do komunalneho odpadu. Nemyslim,ze taky smetiak by bol problem v BA najst tak dlhu dobu, aby ten papierovy sacok premokol.
dogsite píše:Ked nas uvidia tak nieze by dali na svojho psa voditko,ale mne kricia ze mam drzat toho psa,lebo je nebezpecny a zabijak. Nech si mysli kazdy co chce!!!
Kaca píše:ja osobne mam velkych aj malych psov. Pokial mame stretnut ineho psa, maju moji bud nahubok, alebo voditko. Po uliciach chodim zasadne s nahubkom, napriek tomu, ze trebars fenka NO ma skutocne vynikajucu poslusnost. Prave kvoli druhym ludom, aby sa jej nebali. Pokial pes nema poslusnost na 100%, na volno po uliciach vobec nechodi. Nechcem riskovat. Uz som videla, ako jeden idiot postval svojho psa na nejakeho chlapika, ktory sa mu nepacil, ten vytiahol kver a psa odstrelil. Len tak. A to sa moze stat kazdemu. Mam skusenosti napriklad s kamaratkinym psom, o ktorom ona tvrdi, ze je 100% vychovany, ze mi skocil uz aj po malom aj po velkom psovi. Moji su nastastie nauceni, ze pripadne konflikty riesim JA. A tak by to m,alo byt. Preco nechavas psa, aby nahanal toho zorka? Preco ho nezazenies sam/a? Pes nema riesit tieto situacie, pes ma vediet, ze konflikty riesis Ty. A preto ich aj MAS riesit...
dogsite píše:a nemohlo to byt kvôli yorkovi? neprovokoval nahodou?Fraga píše:
Ešte som nevidela yorka zakusnúť pitbulla, ale naopak to bolo už asi neraz hm?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť