od rybicka » 13. Dec 2006, 8:15
offca má pravdu, treba to vždy najprv poriadne zvážiť. Anitram nie si jediná kto sníva o dome a veľkej záhrade, ja keby som mala svoj dom a záhradu, tak už mám vlkodava, leonbergra, novofunlanďáka, salašníckeho a podobné, lebo zbožňujem všetkých týchto psov a som blázon do velkých huňáčov. Môj priateľ má dom s dvorom, ale bol naočkovaný zo začiatku od svojej bývalej manželky, že ten dvor musí vyzerať ako okrasná záhrada. No od vtedy, čo má jeho fenku miešanku, tak ten dvor má do okrasnej záhrady ďaleko a aj keď jej začal robiť kotec pred 1/2 rokom, stále nie je hotový, lebo ja to brzdím, som povedala, že ak má byť zatvorená v kotci celý deň, tak to si ju vôbec nemusel brať. A až budem mať vlkodava a on vyrastie, tak ho plánujem dať na dvor k jeho fenke-ak teda eše budeme spolu, v čo dúfam. Ale ako šteňa bude u mňa aj pre to, lebo keď máš dom a záhradu, tak ten pes má síce svoj pohyb kedy chce, ale ty s ním nie si ani poriadne potom, čo si doma z práce. Keď ho máš v byte, tak prídeš domov, ideš so psom von a potom si stále sním v byte, vidí ťa, cíti tvoju prítomnosť a mne ide hlavne o to. Doprajem mu pohybu kolko bude chcieť po práci, ale chcem ho v byte, aby som bola s ním, aj keď nie sme vonku.
Zaujíma ma uplne všetko o psoch. Mam 2 milacikov, krizenku husky a vlkodavku. Zboznujem ich