Weimarsky stavac

Tu si môžete písať jednotlivo o konkrétnych plemenách

velka strata

Poslaťod Aston » 31. Okt 2006, 16:42

ahojte vsetci,
tuto sobotu, 28.10.2006 Som ja aj moj brat prisli o troch weimarov pri nestastnej autonehode. Oplakavame nasich milacikov. Dvaja 2,5 rocny bratia z jedneho vrhu a syn pol rocny. Sme zroneni a stale nevieme pochopit co sa stalo. Vychovas,kopec energie,penazi, lasky...a ked uz konecne dosiahnes vo vychove pozitva,tak jedna minuta a je vsetko fuc. Citim prazdno a mam dilemu, ci si zaobstarat noveho. Mam strach ze budem porovnavat. Ale kazdopadne ak si vyberiem v buducnosti, tak iba weimara. Je to pes s charakterom. Vychova je narocna, ale vysledok stoji za to. vsetci traja boli ojedineli.
Sorry ze sa vam tu vylievam, ale prehliadam si stranky weimarov,aby som sa nejak zamestnala a v ziali nezblaznila.

prajem pekny tyzden.
Obrázok užívateľa
Aston

Poslaťod sylva » 2. Nov 2006, 9:54

Tak to je veľmi kruté, súcitím s Vami. Život, žiaľ, prináša aj takéto situácie. Ja myslím, že nemusíte mať obavy zaobsarať si nového psíka. Každý ďalší bude určite tiež jedinečný, veď bude Váš.
sylva

pre sylvu

Poslaťod Aston » 2. Nov 2006, 12:26

dakujem za odpoved a povzbudenie....je to viac ako pravdepodobne, ze si stena zaobstaram..len otazkou je kedy? Chvilu pockam nech sa rany zahoja, aby to neodnieslo nove stvorenie....a nebolo len nahradou...:-)
Obrázok užívateľa
Aston

:o(

Poslaťod Shefiska » 22. Nov 2006, 23:17

To mě moc mrzí Aston,
nedokážu si to představit. Bohužel i takové životní body se v životě stávají :cry:
V dané situaci bych jistě co nejdříve zapátrala po novém přírůstku, nemyslím, že by to byla náhražka. Prostě ke mě weimar patří a bez něj už nikdy nechci být. Každý z nich je jiný, jedinečný, prostě úžasný tvor.
Věřím, že se od vás brzy dočteme, veselejší zprávičky z druhého konce životní etapy !!! :)
Přeju hodně sil !!! :wink:

Shefiska
SHEFIS Weimaraner
Czech republic
Obrázok užívateľa
Shefiska

nadej

Poslaťod Aston » 23. Nov 2006, 12:04

Mila Shefisko,

Ani neviete ako ste ma potesili, a o to viac, ze chovate sympatie k rovnakemu plemenu ako ja a venujete sa tomu naplno. :-) Mate uzasne psy...:-))))videla som vasu stranku...:-)
Hoci nie som polovnik, ale vyrastala som po boku polovnika.
V nasom zivote boli polovne psy vzdy dolezitou sucastou. :-) Ale weimar bol konecne moj vlastny. nepomozem si, inklinujem k velkym psom

Uz som sa rozhodla, ze si zaobstaram steniatko z jarneho vrhu. Otazne je kde a v akom predstihu zhanat ? predpokladam ze su na steniatka cakacie listiny :-(
pre nasich dvoch psikov sme sa vtedy rozhodli na poslednu chvilu,a mali sme stastie. :-)boli bez papierov, ale boli nadherni...:-)tak sme nevahali.

este raz ,dakujem za slova utechy a prajem vela uspechov :-)

Aston
Obrázok užívateľa
Aston

:o))

Poslaťod Shefiska » 23. Nov 2006, 15:36

Jsem ráda Aston, že přestáváte myslet negativně, i když se stane v životě cokoliv, člověk by se měl stále snažit žít naplno a dělat co ho baví! :wink:

Ohledně štěňátek weimů. Pokud chcete štěně s PP po kvalitních rodičích, měla byste se začít poohlédat. Je fakt, že štěňat jsou mraky, ale kvalitních není zase tolik a většinou jsou zadané třeba rok dopředu.
Pokud byste chtěla poradit, není problém, napište mi vaše požadavky a dám tipy. :)

Papaa Shefiska
SHEFIS Weimaraner
Czech republic
Obrázok užívateľa
Shefiska

steniatka

Poslaťod Aston » 24. Nov 2006, 9:23

Ahoj Shefisko,

to by bolo skvele. dakujem :-)
Nijak zvlastne poziadavky nemam,len nech je s PP a pes. :-) a samozrejme z jarneho vrhu.

moj e-mail je viky76@azet.sk
Obrázok užívateľa
Aston

Pre Shefisku

Poslaťod Aston » 27. Nov 2006, 9:33

Ahoj Shefiska,
v piatok vecer som ti posielala mail, ale nie som si ista ci si ho aj dostala, nejak mi blbol internet ?!....:-(((

zatial :-)
Obrázok užívateľa
Aston

Poslaťod sylva » 27. Nov 2006, 10:24

Ja mám tiež veľmi dobrých známych, ktorým sa v dohľadom čase narodia šteňule. Ide o veľmi kvalitné spojenie a chovatelia sú veľmi príjemní ľudia. V prípade záujmu môžem poslať nejaké kontakty.
sylva

pre sylvu

Poslaťod Aston » 27. Nov 2006, 11:29

Ahoj sylva,

dakujem za ochotu pomoct :-)... zacala som uz nieco riesit, ale ak by sa to nepodarilo,...ozvem sa ti ....:-)

Este raz dakujem :-) Aston
Obrázok užívateľa
Aston

Novy weimarík...

Poslaťod Jana K » 17. Dec 2006, 0:21

:lol: Ahojte chovatelia a obdivovatelia týchto krásnych havinkov...konečne patrím k vám aj ja, nakoľko si idem 6.januára po mojho malinkého weimaríka...neviem sa už dočkať..vás chovatelov - a to nielen weimarov...by som chcela poprosit o pomoc vo veciach praktických a to: z akého materiálu by som mala vybrat pre šteniatko obojok a takisto pelech. :?: .počula som mnoho názorov, ale netuším, ako vyberať...ďakujem vopred.... :P
Obrázok užívateľa
Jana K

Poslaťod Joachim » 10. Jan 2007, 15:43

Ahojkz Ahojkz tak po dlhej dobe som tuuu :D :D

Aston je mi luto co sa stalo :( :cry: :cry: fnuk , snad sa rany rychlo zahoja..ja by som asi neprezil ani keby som stratil toho mojho jedneho ...

Ahoj Jani
Ydravim ta tu medyi nami :D neboj prakticke veci ako obojok a podobne si yacnes vzberat aj sama :wink: kaydemu nam vzhovuje nieco ine :)
ObrázokObrázokObrázokObrázokObrázok
Joachim
Joachim

Poslaťod Jana K » 10. Jan 2007, 16:35

Ahoj Joachim

a ja už som sa bála, že všetci "weimaráci" zmizli z fóra.. :P .
takže tie veci som už vyriešila, uvidím, či zdarne..teraz riešim iné!v sobotu sme boli pre nášho malého, volá sa Amigo, je z Čiech...prvých 20 minut cesty nechcem už nikdy zažiť, nakoľko nariekal ako malé dieťa...teraz mám asi toľko času, aby som sa najedla - samozrejme počas spania - a to je všetko..žijem psím životom...kúše všetko - najradšej moju ruku, ktorú považuje za najlepšiu hračku a nevieme si vysvetlit, že všetko ostatné je na kúsanie, ale ja nie..je neuveriteľne temperamentný, až sa mi naskytá otázka, či sme nedoniesli domov madarskú vižlu.. :D
Obrázok užívateľa
Jana K

Poslaťod Aston » 11. Jan 2007, 13:01

Ahojky Joachim,

stale mi chybaju....ale uz sa zmierujem so stratou , aj som zacala riesit nove steniatko...tak sa v duchu vytesujem a sustredujem na nieco nove.
Je pravda ze cas vsetko vylieci. Uz konecne neplacem ked o astonovi hovorim.

Ahoj JankaK

vitaj...vychutnaj si to....a bud rada ze je taky zivy, je to myslim normalne.
Casom sa ukludni. :-) postupne ho navykaj na slovicko fuj, bud nekompromisna od zaciatku...:-)

zatial :-)
Obrázok užívateľa
Aston

Poslaťod Jana K » 11. Jan 2007, 15:09

Ahojky Aston,

veď práve to...nekompromisná od začiatku..pri pohlade na tie modré oči...ale musím, lebo ked bude po mne skákať ako 40 kilový, to by nebola výhra.. :lol:

velmi ma mrzí, čo sa ti stalo a verím, že ti nový weimarík pomože prekonat smutok, ktorý po nich ostal..prajem ti, nech čoskoro doma privítaš nového neposedného miláčika.. :P

zatial pa..
Obrázok užívateľa
Jana K

PredchádzajúciĎalší

Späť na O plemenách - jednotlivo

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť