Zuzu.... vsetko dosiahnes trpezlivostou a precitaj si nieco o tom co robit ked si prinesies steniatko domov.
Ja ked som mala psa v byte tak na zaciatok som mu vyhradila priestor kde mala vsetko co potrebovala. Na spodku bolo lino, na tom noviny a po byte behala iba vtedy ked prave prisla domov z prechadzky. Ked som bola v praci tak to bolo zlozitejsie, ale zvykla si. Prestala spinit cca ked mala 5 -6 mesiacov. Potom sa vsak par krat stalo, ze sme nespravne odhadli jej signaly a " vypustila krakena " rovno v obyvacke pred telkou.
Ked som si vsimla, ze spini iba na noviny / lino bolo ciste / tak som ich postupne zacala posuvat k vchodovym dveram. Par krat som ich potom nechala pred dverami a ona sa zacala pytat von za tymi novinami. Potom mi stacilo ich mat v rukach a ona len cakala kedy ich prestriem aby sa mohla vyspinit. Postupne som vsak akosi " zabudala " tie noviny prestierat a ona zacala spinit na travu.
Jedine v zime mala chaos ked napadol vsade sneh. To bola schopna sa vyspinit aj na stred chodniku.