Staford či pitbul

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Re: Staford či pitbul

Poslaťod Hosť » 7. Sep 2006, 20:58

:) píše:
Anonymous píše:
??!! píše:
Anonymous píše:
Mary píše:
Ked ju naučim krotiť sa,ked uvidi mačku,tak nech zmohutnie, ved kto by nechcel mať mohutnejšieho psika..

Napriklad ja by som nechcel mat mohutnejsieho psa. Nepacia sa mi piti obaleni tukom

aha,ale tu nejde o obalenie tukom,ale o mohutnejsiu stavbu tela!!!! tak ako su aj mohutnejsie kone-a NIE SU obalene tukom.... paneboze :roll: :roll:

aha, ked sa nauci krotit sa, potom svihne zazracnym prutom a sucina jej zmohutnie ???? No treningom mozno tak na svalovej hmote 10 - 20 dkg, ale tukom aj 10 kg.

hh,ale ona vazne zmohutnie... rozsiri sa jej hrudnik etc.... 8)

No tak s tohto som fakt ochorel .. .... hh ,ale ona vazne zmohutnie, rozsiri sa jej hrudnik atd. ale z coho, hadam nie s toho, ze sa nauci krotit sa, to sa moze naucit aj v 4 rokoch, alebo vobec.
Hosť

Re: Staford či pitbul

Poslaťod :) » 8. Sep 2006, 15:23

Anonymous píše:
:) píše:
Anonymous píše:
??!! píše:
Anonymous píše:
Mary píše:
Ked ju naučim krotiť sa,ked uvidi mačku,tak nech zmohutnie, ved kto by nechcel mať mohutnejšieho psika..

Napriklad ja by som nechcel mat mohutnejsieho psa. Nepacia sa mi piti obaleni tukom

aha,ale tu nejde o obalenie tukom,ale o mohutnejsiu stavbu tela!!!! tak ako su aj mohutnejsie kone-a NIE SU obalene tukom.... paneboze :roll: :roll:

aha, ked sa nauci krotit sa, potom svihne zazracnym prutom a sucina jej zmohutnie ???? No treningom mozno tak na svalovej hmote 10 - 20 dkg, ale tukom aj 10 kg.

hh,ale ona vazne zmohutnie... rozsiri sa jej hrudnik etc.... 8)

No tak s tohto som fakt ochorel .. .... hh ,ale ona vazne zmohutnie, rozsiri sa jej hrudnik atd. ale z coho, hadam nie s toho, ze sa nauci krotit sa, to sa moze naucit aj v 4 rokoch, alebo vobec.

hh,ale kto povedal,ze zmohutnie HNED PO TOM CO SA PRESTANE krotit???!!! jasne ze moze zmohutniet skor ako sa prestane krotit....
:)

Poslaťod Hosť » 8. Sep 2006, 16:51

no zatial citat viem a ja som to tym nepodmienil

ale treba si pozorne precitat kto podmienil zmohutnenie so skrotenim
Hosť

Poslaťod :) » 8. Sep 2006, 21:06

Anonymous píše:ale treba si pozorne precitat kto podmienil zmohutnenie so skrotenim

ano v tom mas pravdu :wink:
:)

Poslaťod Millan » 12. Sep 2006, 11:49

Millan

Poslaťod Hosť » 12. Sep 2006, 13:40

Milan, no clanky su tam pekne, ale mna mrzi, ze neobhajujete vsetky plemena, ktore su na zozneme "bojovych plemien" ako napr. APBT, AST atd.
Hosť

Poslaťod Mary » 16. Sep 2006, 21:46

Anonymous píše:
Mary píše:

to je dobre že sa ti nepačia...a vieš čo, predstav si že ani mne sa nepačia :shock: :lol:
Obrázok užívateľa
Mary

Poslaťod Hosť » 17. Sep 2006, 9:41

Mary píše:
Anonymous píše:
Mary píše:

to je dobre že sa ti nepačia...a vieš čo, predstav si že ani mne sa nepačia :shock: :lol:

ako si rozumieme :D
Hosť

Poslaťod Mary » 17. Sep 2006, 18:44

Anonymous píše:ako si rozumieme :D

že :lol: ...ja som sa dobre pobavila na tychto okienkach Mary Napísal, Anonymný Napísal, ??!! Napísal... :lol:
Obrázok užívateľa
Mary

Poslaťod Linduss » 15. Nov 2006, 19:39

Mary píše:Linda je ktora? Ta žihana?Jaaaj neviem kolko fotiek tam mam dať, bo ich mam vela,bratranec vela pofotil,včera večer som mazala nepodarky.Ale niečo tam podavam :wink:

Akože čítam si ja staré fórum a hen na Mary, ma za žíhanú má... :x :lol: :D
Linduss
staffies.net crew
Obrázok užívateľa
Linduss

Poslaťod Mary » 19. Nov 2006, 13:03

Linduss píše:
Mary píše:Linda je ktora? Ta žihana?Jaaaj neviem kolko fotiek tam mam dať, bo ich mam vela,bratranec vela pofotil,včera večer som mazala nepodarky.Ale niečo tam podavam :wink:

Akože čítam si ja staré fórum a hen na Mary, ma za žíhanú má... :x :lol: :D

prepač, dosť psov tam bolo a bolo to prve stretko :oops: :oops:
Obrázok užívateľa
Mary

Poslaťod Linduss » 20. Nov 2006, 9:39

Mary v pohodke, akurát som sa na tom dosť bavila :P Ako sa máte? Čo Buffy?
Linduss
staffies.net crew
Obrázok užívateľa
Linduss

Poslaťod Mary » 20. Nov 2006, 20:17

My sa mame dobre,Buffy ma par psich nepriatelok.Z netu som jej objednala par veci..už sa neviem dočkať kedy mi prídu. :D

Stale chodime na cvičak.Naposledy ma tam cvičitel prekvapil,lebo planovane skušky na april sa presunuli na oktober.Ma to zarazilo :evil:
Občas sa tam stretnem s Freyou :P ,ale tie dve sa už nemaju v láske

A inak ako sa vam dari?
Obrázok užívateľa
Mary

Poslaťod Linduss » 20. Nov 2006, 22:19

No to vieš, nemusí byť s každou babou zadobre :twisted: Ani Gimloš nemá rád všetkých psov - niektorých vyslovene neznáša, ale väčšinu ignoruje. :wink: My si žijeme tak normálne - občas nejaký výlet, cez víkend cvičák a inak psia pohodka. Veď mrkni náš webík, tam je pár fotiek z našich akcií. Inak s Freyuš sme my našťastie stále kamaráti, ona je medzi tými našimi veľká šéfka :P :D

Inak tie skúšky, to by ma dosť zaujímalo...radi by sme tiež absolvovali niečo, zatiaľ sa iba pripravujeme. Už si s Buffy trúfaš?
Linduss
staffies.net crew
Obrázok užívateľa
Linduss

Poslaťod Mary » 21. Nov 2006, 14:39

Tvoj web som si parkrat kukla 8) ..krásavci..Tak vam sa žije :D

To aj Buffy jednu fenu neznaša,ked ju vidi,ide sa za nou zblázniť, najradšej by ju roztrhala :twisted:

No na ten april by bola pripravena...čo už
Obrázok užívateľa
Mary

PredchádzajúciĎalší

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 27 hostia