od esta » 10. Jún 2006, 17:14
ako seci povedali, mali ste sa asi dohodnut skor..ale to uz je na vas, na jednej strane by mala majitelka fenky akceptovat poziadavky otca, ale na druhej, ak ide o taky maly vrh tak by som povedala ze aj otcova strana by mohla prihliadat na tento fakt..
...a myslim, ze nieje nic zle na psikoch bez pp, a to ze nejaky ma pp nic v dnesnej dobe nezarucuje..s tym mam skusenosti, mala som psika, vyhodila som za neho strasne prachy anakoniec mi zomrel na dedicnu chorobu pretoze skvely chovatel to nejako zmaskoval a o nicom som nevedela ked som ho kupovala..a co potom..teraz mam psika bez pp, pretoze ne vystavy nechodim a ani ma to nelaka..a moj jeden psik ma otca s pp..nie kazdy potrebuje za psika dat desatnasobok jeho ceny, len preto aby mal papiere, ale kazdy xce mat zdraveho psika..preto na tom nevidim nic zle..to ej kao s oblecenim, ked si niekto kupi tricko za 12 000, aj tak nema zaruku ze sa mu do tyzdna nerozpadne..ale nemam rada ked ludia vyvysuju psikov s pp, pretoze ak ste chovatelia zabudli, psici su nasi spolocnici, kamarati, pomocnici a nie nastroj pre nas obdiv a na to ab sme mohli machrovat ez ten moj je lepsi..mne sa to nepaci..mozno somnou suhlasit nebudete, ale v zivote som odchovala teda fakt vela psikov, z utulku, cistokrvnych krizenoc s pp aj bez, rozne velkosti farby a rasy..e mozem povedat ez ani jeden pp pes nebol o nic schopnejsi a mudrejsi ako obycajny krizenec..