Možno si ešte pamätáte na dievča, ktoré tu chodievalo...bola tu pod nickom Emmka ale potom tu prestala chodiť lebo niektorí jej nehovorili veľmi pekné veci...ale nechajme to tak..Jednoducho vychovala a predala šteniatka (z ôsmich šteniatok jej 4 zomreli lebo nemali vyvinutý sací reflex..) a dlho dlho sme si písali..je to už možno aj trištvrte roka..dnes som dostala takúto správu:
Ahoj, dlho som sa neozvala a asi sa dlho neozvem. Stala sa strašná vec, Emmka mi zomrela. Sobotu večer jej praskla srdcová cieva, veterinár ju prezrel a povedal, že s tým sa nedalo nič spraviť, je to vrodená vada, ktorá sa nedá nijako odhaliť dopredu a nedá sa nič spraviť, keď praskne, ani keby bol pri nej veterinár. Túto srdcovú vadu vraj má jeden z 5-tisíc psov. Som z toho hotová, úplne. Stále plačem a neverím tomu, že ju už neuvidím. Poobede ju ocino donesie od veterinára, aby sme ju mohli doma pochovať. Pochovám ju pod liesku v záhrade, aby zostala aspoň takto s nami. Chúďatko, mala iba dva roky. Stále na ňu myslím a chcem ju naspäť! Prečo sa to nedá?Prepáč, ale určitý čas sa tu neukážem, nedokážem si pozerať stránky o psoch, keď moja Emmka už nežije. Mám Ťa rada, dobre sa mi s Tebou píše, ale momentálne som mimo. Maj sa pekne, pozdravuj Mášenku a nech sa Vám darí. Ahojky.
chúďatko ostal jej už iba sestrin čivavák.. že je to smutné?