Máš pravdu, to mám z inzercie na tomto webe, že ponúkaš labradorov a kavalierov. Vravíš, že keď si to niekto želá, tak dáš urobiť to vyšetrenie. Ale to je úplná hlúposť. To nie, že si to niekto želá. To má byť urobené AUTOMATICKY. Ale myslím, že Ty chováš psíkov bez PP. A takýmto ľuďom, ktorý nie sú ochotní investovať do psa s PP to nič nehovorí a sú presvedčení, že sú tie vyšetrenia zbytočné. Tých zaujíma iba cena, ktorú im "chovatelia" bezpapierakov ponúknu. Nič nemám proti psíkom bez PP (sama som takých mala). Ale mám VEĽA proti ľuďom, ktorí ich zámerne MNOŽIA.
To potom môžu normálni a seriózni chovatelia, ktorým skutočne ide o KVALITU a nie kvantitu zdať, vďaka priekupníkom a ziskuchtivým ľuďom. Prepáč ak tu na Teba útočim, ale stačí si otvoriť ktorýkoľvek inzerát a tam Ti milión ľudí núka - Zaručenú kvalitu za nízku cenu, ale kvalitné steniatka bez PP po výborných rodičov s PP.
Potom tí rodičia nebudú taký výborný, keď nemajú splnené základné podmienky potrebné pre zaradenie do chovu. Čo si o tom myslíš?