psy

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Poslaťod Hosť » 20. Apr 2006, 19:03

Ahojte
chcela by som si zaobstarat psa, kedz jeden mi umrel len nedavno. Mal by to byt strazny pes, ale zaroven hravy a nie prilis tvrdohlavy.
Rozmyslala som nad nemeckou dogou alebo bordodogou no neviem sa rozhodnut čo je lepsie. Pes by bol chovany len vonku a z toho dôvodu vôbec neviem, či bi vidrzal v zime.
A ešte by som chcela vediet niečo o anglickom mustifovi, lebo aj toto plemeno ma zaujalo.
Hosť

Poslaťod v » 20. Apr 2006, 22:40

Anonymous píše:či bi vidržal

ty brďo :roll:
v

Poslaťod basa » 21. Apr 2006, 17:59

Anglicky mastif potrebuje vacsi priestor a velke porcie jedla. Je tolerantny, dokaze velmi dobre ochranovat svojich majitelov, ale musi byt spravne vedeny, pretoze je vynimocne silnya moze byt tazko ovladatelny.
basa

Poslaťod Ingrid » 22. Apr 2006, 22:42

nemecka doga splna vsetky tieto tvoje naroky..
moze byt aj vonku,ale musi mat dobre zateplenu budu so slamou alebo vyhrievacou podlozkou.Najlepsie je ked su 2 psy a zahrievaju sa najvzajom..
Je vsak narocna na jedlo a pripravky na spravny rast klbov,ale to je rovnake pre vsetky obrie plemena.. :wink:
Chov ciernych a škvrnitych nemeckych dog
Chov mačiek ragdoll
Ingrid

Predchádzajúci

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 15 hostia