Mary, díky za odpoveď. Ja ani nemám v pláne ho kúpať často, viem, že sa mu tým ničí pokožka. Čo sa týka labiek, tak keďže s ním chodím ráno von o 5,30, keď je ešte rosa, tak sa mu labky umyjú samy, chcela som ho len zbaviť blchy, ale brat mi povedal, že má sprej, tak keď ho nájde, tak psíka postriekam a snáď to bude v poriadku. Zistili sme, že vedľa vo vedlajšom vchode býva 2,5 ročný pes beagla, včera sme s ním boli vonku, tak spolu lietali, je fajn mať na blízku niekoho, kto má staršieho psa tohto plemena, aspoň mi prípadne poradí. Ty máš svoju fenku v dome, alebo v byte a kde vyrastala pred tým, než si si ju zobrala? Môj psík vyrastal vonku v ohrade, kde sa mohol vyvenčit kedykolvek bez toho, že by mu niekto vynadal. Tak sa teraz musí naučit, že nie je vonku. Inak si nemyslím, že potrebujem špeciálne cvičisko, som dosť vytrvalá na to, aby som ho základným veciam naučila sama, aj keď mi niekedy lezie na nervy
ale ja to vydržím, vedela som do čoho idem, tak musím prekonať jeho vytrvalosť mojou
som rada, že ho mám a vidím na ňom, že aj on je rád, že má mňa, tak si spolu s výcvikom poradíme