Baluma pekne fotky
To video by si fakt mali pozrieť odporcovia tychto psikov .
Offca tiež som rozmyšlala nad staffbulom,ale mam moju princeznu. Všetkých týchto "nebezpečných psov" či "bojových" mam najradšej...
Andrea píše:APBT má svoje rodokmene? Nespomínam si že by ich FCI už uznala ako samostatné plemeno zo svojím štandartom. Zase som sa niečo nové dozvedela. Tiež som čítala že SBT sú kríženci AB a krátkonohých teriérov. AST kríženci s dlhonohými teriérmi, ale že sa tam vyskytol aj drsnosrstý irsky t. to som nevedela. Myslím že psie zápasy boli aj na niečo dobré. Väčšina psov absolútne dôveruje človeku a to je pri takom mrštnom potvorkovy výhoda. A tiež ich prah citlivosti je nesmierne nízky. Boli v chove použité aj bullteriéry??
Andrea píše:Viem že sú registrované ale nedá sa to nazvať asi rodokmeňom. Videla som taký register a sú tam uvádzané aj zvieratá ktoré nemajú chst- je to určite dobre. Majú podchytené celkové krvné línie. Vie sa po kom majú red nos?
Offca dávaj naňho trošku pozor veď zblbne od mlátenia sa do hlavy Viem že sa to nie príliš dá. sú ako struny
Čo sa týka prahu citlivosti, viackrát som stúpila pittom na nohu a žiadna reakcia. Samozrejme nedupla som naschvál len pri chôdzi vedľa nohy al. pri obrane. Ak som takto stúpila napr. ovčiakovi ježiš ten bol odutý ani ďalej nechcel ísť.
Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 2 hostia