Napííš, uvidííš, už som jej to povedala, je na teba pripravena
Neviem, čo chce..sme sa o tom rozpravali, no nejak mi to vypadlo. Ved sa dozvieš. Len napiš.
"Ak sa k Vám vkradne zlodej, spoznáte to podľa štekotu psa. Ale ak máte doma argentínsku dogu, spoznáte to podľa kriku zlodeja"
ja nie. cvičaky sice hej, ale agility nie, mam priliš lemravu dogu na to, aby on s radosťou skakal cez "blbe prekažky", ktore može obisť ) (to bolo jeho slovami)
"Ak sa k Vám vkradne zlodej, spoznáte to podľa štekotu psa. Ale ak máte doma argentínsku dogu, spoznáte to podľa kriku zlodeja"
zase mi prislo, ze sprava nebola dorucena...
mozno ma plnu schranku alebo take nieco..........................
ak by mi mohla napisat tak toto je moj mail: lili777@pobox.sk dik
offca, prosimta napisala som jej odpoved, lebo sa mi ozvala, ale ked som jej to ja poslala-moju spravu, tak mi za chvilu prislo, ze sprava neebola dorucena..... Neviem preco mi to stale robi PC.....
Prosimta mozes jej to napisat, aby aspon vedela, ze som jej chcela ospovedat????
Ja jej napisem este z mojej druhej schranky..... je to lili777@zoznam.sk DIK
Anonymous píše:pri agility budem psa viest ja???? neviete mi niekto povedat,kolko stoji agility v poprade???
Ahoj, vy ste z popradu? aj ja by som chcela začať chodiť na agility s mojou prdolou keď bude teplejšie a hlavne čas akého psa máš?
Má agility nejakú obmedzenú vekovú kategóriu?
Ahoj Zuzu. Myslim, ze som ti uz raz v inej teme pisala, ze agility je pre vsetky vekove kategorie. Mozu sa mu venovat deti, dospelaci, aj seniori. Nie je tam nijake vekove obmedzenie.