Dobrý deň
chcela by som poprosiť o radu. Mám 8 - týždňové šteniatko zlatého retrievera. Asi po 3 dňoch ako sme si ho doniesli domov, sme zistili, že keď sa vykaká, tak to chce hneď zjesť. Inak sa zdá, že je v poriadku, zdravý a veľký jedák. Akuratá mám pocit, že tie stolice sú trocha objemnejšie na také šteniatko - myslím tak, že pri jednom venčení aj 3 stolice a nie málo. Venčím ho 3x denne, a občas je na dvore bez dozoru, takže sa zrejme vyvenčí aj na dvore a keď ho pritom neprichytím (ihneď to samozrejme pozbieram), tak nezistím, keďže si to zožerie. Preto volím venčenie na vodítku mimo záhradu.
Kŕmim ho granulami Happy Dog pre šteňatá, tie dostával aj pred tým u chovateľa, tak sme nechceli meniť. Premýšľala som, ale o zmene, keďže mám pocit, že mu asi chýbajú nejaké vitamíny. Začala som mu pridávať aj nízkotučný tvaroh (2 lyžičky denne).
Prosím poraďte mi aké granule by mohli byť pre neho najvhodnejšie, ale zase nie cenovo najdrahšie. Premýšľala som o Acane, poprípade Brit Care.Vopred ďakujeme za rady.