od Sara5 » 9. Sep 2009, 8:27
koterec na dvore máme ešte po predošlom psíkovi, vlastne sme ho aj prichystali, vyčistili pre bíglicu, ale počula som, že keby som ju nechávala cez zimu vonku pravdaže s tým, že by mohla ísť do búdy, že by sa jej zmenila srsť, prispôsobila by sa jej na zimu a potom keby som si ju zobrala do vnútra, tak by strašne smrdela a to by moja mama neprežila, preto som hľadala iné riešenie, ale cez leto by som ju určite nechávala vonku aj stále, len cez zimu je to horšie... zatiaľ všetkých psov čo sme mali doteraz sme do vnútra vôbec nepúšťali, boli iba na dvore, ale bol to iný vzťah, lebo keď som prišla zo školy, neskôr z roboty a vonku mrzlo, išla som sa so psom iba prejsť, aj to nie vždy a rýchlo do vnútra, moc som sa im nevenovala, teraz by som chcela, aby to bolo iné, aby som mohla byť s tým psíkom dlhšie, aby bol naozaj členom rodiny... niektorým členom rodiny sa to moc nepáči a všetci ma presviedčajú, že jej bude lepšie vonku, ale byť vonku stále a sama, neviem, podľa mňa jej bude lepšie pri nás v dome, čo ty na to? Sara