Yorkshirsky terier

Tu si môžete písať jednotlivo o konkrétnych plemenách

Poslaťod anitram » 24. Feb 2006, 18:19

zuzu - nevadi mi, ze sa vyspini doma, lebo to robi na noviny, ktore su na chodbe. A dnes to aj tak cez den nevydrzala, takze hovienko bolo doma, ale potom sa vykakala aj vonku. A kym je taka mala, tak jej dovolim cikat na noviny doma, ani u ludi to nie je sranda zadrziavat cikanie.
Kukni na tu moju www a uvidis ako vyzera s dlhym chvostom, nahodou to je sranda, mam ju aspon za co tahat, ked sa hrame :twisted:
Kamarat ma rotwajlera aj s dlhym chvostom aj s nekupirovanymi usami, je pravda, ze kupirovani su krajsi, ale to bol len ludsky vymysel, to nebolo prirodzene od prirody.
Maslicku ma aj chovatelka v specializovanom obchode pre yorkov a nasla som ju aj v auparku v obchode, mozno tym ze som v blave. Ale skus pozriet v poprade aj ine obchody, mozno v nejakom to budu mat. A ked nezozenies, mozem ti ju poslat postou
Pozdravy som odovzdala a lili, ze mam pozdravit masenku
Obrázok užívateľa
anitram

Poslaťod zuzu » 26. Feb 2006, 9:49

anitram verim, mozno je to zlate ale mne sa aj tak paci viac kratke...neviem, mozno zo zvyku...na tu maslicku kasli, ja si uz nieco najdem.. :lol: masenu pozdravim, pa
Obrázok užívateľa
zuzu

yorki

Poslaťod gabi » 27. Feb 2006, 12:43

Ahojte, chcela by som sa s Vami podelit o svoju radost zo steniatka yorkshira. Ma 8 tyzdnov a je to doslova zive striebro. Stale by sa len hral a hlavne vsetko kuse. Ma vela svojich hraciek, ale tie ho dlho nebavia. Inac najlepsi je asi v tom, ze pocas dna sa vyspi a potom v noci buntosi a nechce spat. My este vonku nechodime, lebo je dost chladno. Ale cikat chodi na noviny, len kakat sa mu akosi tam nedari. Zatial mu este gumicku nedavam, lebo ma este dost kratku srst na hlavicke.
gabi

Poslaťod IvanaBalkova » 27. Feb 2006, 13:02

Anitram a Zuzu, vy sa mate...ze vam uz cikaju a kakaju tam kde maju...ale moja je taká presibaná, ze chodim kazde 2 hodiny s nou von na pol hodinu aby sa urabila...a ona potvora krpata to urobi vnutri...a este ked ju hresim, vidim na nej ze vie ze urobila zle, prikrci sa a tesi sa z toho ze som nahnevana na nu...a ked jej dam trest tak po chvile sa pride povtierat...uz som zufala...ona mi to robi naschval...a s tym ze mi dava hracky do ust...neviem kde sa to naucila...ani sme jej nedavali jedlo z ust...ona je taka vtierka...ked sa s priatelom na posleti tulime k sebe...potvora strci sa medzi nas...a ked ju nepustime este je oduta, ze ona tam nemoze byt, tak mam zacne hrabat vo vlasoch... :lol: napiste aj vy nejake zaujimavosti o vasich krpcoch...bude sranda...
IvanaBalkova

Poslaťod Niki » 27. Feb 2006, 15:18

caw Gabi ja mam tiez krasne steniatko yorka ale on uz ma 4 mesiace aj ja som ho ucila na noviny ale uz chodime von a robi svoju potrebu vonku :lol: je veľmi zlatuckyyyyy :wink:
Niki

Poslaťod zuzu » 27. Feb 2006, 21:03

Nikii tak teba som tu teda uz riadnedlho nevidela! uz dlho som ta chcela zastihnut...ako sa ma drobec? ako sa vam dari? poslucha? porozpravaj daco o nom..a pozdravuj :)
Obrázok užívateľa
zuzu

Poslaťod Niki » 28. Feb 2006, 12:58

Caw Zuzu moj maly sa ma krasne dobre je veľmi zlatucky..... Nedavno sme ho dali ostrihat je veľmi zlaty... teraz uz nieje cirne ale taky sivkasty. :lol: :wink: A tvoja???
Niki

Poslaťod zuzu » 1. Mar 2006, 11:11

Niki moja mala na hlavicke srst sivastu uz ked sme ju doniesli...vyzerala akoby bola holohlava :lol: to ma po mame..aj jej sa uz zacina menit srst...a to preco ste ho dali ostrihat? :shock:
Obrázok užívateľa
zuzu

Poslaťod Niki » 2. Mar 2006, 9:05

Zuzu mi sme ho nechceli dat ostrihat.... My sme ho zobrali na trocha kozmetiky ostrihat lapky,okolo ocí... a ona zobrala noznice a zacala ho strihat no nic je velmy zlaty takto :lol: Teraz ma zalepene uska lebo sa mu nehcu postavit dufam ze sa casom uz postavia...
Niki

Poslaťod zuzu » 2. Mar 2006, 18:52

aha...ja by som ich kopla niekam keby mi tu moju vystrihali :shock: a uska mu uz ale predtym stali nie?
Obrázok užívateľa
zuzu

Poslaťod Niki » 3. Mar 2006, 8:58

Predtym mu uska tiez nestali... Zuzu das mi tvoju e-mail adresu??? poslem ti nejake fotky o nom. :lol:
Niki

Poslaťod lannuska » 18. Mar 2006, 14:52

ahojte, o pár dní budem mať doma yorkshirského teriéra, chcela by som sa spýtať, aké krmivo mu dávate. Aký druh granulí,ďakujem
Môžte ma informovať na môj e-mail : Nika_175@azet.sk
lannuska

Poslaťod basa » 18. Mar 2006, 14:56

ja davam mojmu yorkimu EUKANUBU.
basa

Poslaťod Niki » 19. Mar 2006, 7:37

Ja davam tiez EUKANUBU.
Niki

Poslaťod lannuska » 19. Mar 2006, 13:08

Eukanubu? ok
kupujeto to v hypermarketoch alebo v nejakom špeciálnom obchode
zatiaľ nijaký taký výrobok nenašla
ďakujem
lannuska

PredchádzajúciĎalší

Späť na O plemenách - jednotlivo

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť